lite blå.

Hade på mig min oanvända men inte allt för nya klänning från Weekday. Älskar ryggen och är på jakt efter en freebra så ryggen kan se ännu snyggare ut. Nu har jag den svarta bandoun som jag köpte igår.

milstolpe.

Idag var sista gången som jag hade vanligt schema med min klass. För alltid. Sista gången vi vandrade in i klassrummet tillsammans, slog oss ner på våra platser och tog emot vad läraren hade att säga. Det var inget jag tänkte på idag, som jag gick runt och mådde dåligt över. Men på ett sätt så var det väldigt sorgligt. Man värdesätter sin klass på ett helt annat sätt nu. Dom här underbara människorna har jag faktiskt träffat nästan varje dag under fyra års tid. Det är nästan en fjärdedel av mitt liv. Och en sak som är ännu mer skrämmande är att några få av dessa underbara människor har varit med ända sen dagis. Framför mig har jag en skolavslutning full av skratt och tårar för hejdundran vad jag älskar dom människorna. Varje dag med dom är inte perfekt men dom skapar en trygg helhet som jag nu ska lämna.

summering.

Ny målade naglar. Statistiken har höjts. Jag är trött. Pirr i magen av lycka på grund av en bra dag! Nu ska jag sova. Vi ses :)

istället för en glass på donken.

Var i stora staden idag med Julia och Sophia för att köpa present till lilla Johanna som blir 16 bast på fredag. Hann även shoppa lite till mig själv. Jag har typ vart som en zombie hela dagen men så fort jag hittade första plagget som var skjortsen piggnade jag genast till. Ska nog börja med en vana att köpa kläder för att piggna till istället för glass. Håller ju bättre i längden och det ger lita mycket energi!
Shorts från Bikbok 149:-
Banduo (stavning?) från Monki 80:-
Topp från Weekday 149:-

Military.

Idag premiärade jag Top Gun t-shirten jag köpte i fredags. Till den hade jg mina jeansshorts från Weekday och militärjacka från Brodway and sons. Hade även lånat ett korsörhänge av Julia. Visst kan man inte tro att hon gjort det själv. Svin duktig! Går att beställa! Här!!!

det går inte en dag utan att jag tänker på dig men jag tänker på dig lite mindre för varje dag som går.

Kom till sängs i går/i morse vid två efter ett evigt fram och tillbaka med att tömma min kära dator som ska lämnas in idag. Just nu känner jag mig som förväntat väldigt trött. Dagen får komma som den vill. Fick ett tillfälle i natt (och det är inte första gången) då det ända som finns i mitt huvud är att jag inte orkar mer. Jag har otroligt mycket kärlek i min vardag och under det senaste året har jag lärt mig att uppskatta den så mycket mer än tidigare. Kanske därför jag mer ofta få se dom ljusa stunderna i tillvaron. Som när mamma pussar mig hejdå på kinden och säger att hon tycker jag är jätte bra. Eller när Julia står i min dörr varje morgon och gör min start på dan så mycket bättre. Eller när jag brister ut i panikgråt utan och veta vart jag ska ta vägen, då kommer världens finaste med underbart fin vit päls och mörka snälla ögon och lägger sitt huvud i mitt knä och undrar varför matte gråter. Man måste kunna se det lilla extra i vardagen för att kunna fånga var dag för sig precis som den är. Men allt för ofta kommer orden upp i mitt huvud jag orkar inte. Och deet gör jag verkligen inte alltid. Det går inte en dag utan att jag tänker att jag inte orkar men för varje dag som går orkar jag lite mer.

 

Nog med tankar, nu drar jag til skolan!


lovely place.


mommo o moffa.

Idag firar jag och min syster vår underbara mamma. Och för att hon också skulle få fira sin mamma åkte vi till mommo och moffa över dan för att äta en morsdaglunch på en mysig liten restaurang. En perfekt söndag med mycket te och vila. Imon blir det adjö, adjö till min kära skoldator. Så nu får jag ägna resten av dagen åt att rensa datorn och föra över alla bilder till min andra dator. Åker hem härifrån om några timmar och jag antar att det bara blir slapp ikväll. Puss!

290511

Hemma från en udda men trevlig kväll. Känner att halsen börjar krassla och näsan täpper igen. Har inte så mycket mer att skriva än god natt!

Maggio

Det handlar om dig, det handlar om mig. Det var han som ville kyssa mig. Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min. Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder. Det kommer alltid vara vi. Alla glömmer men inte jag. Allt jag skriver blir samma skit. Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp. Länge leve du min vän. Du är någon annan nu i och för sig men när du strippar och klär av dig är det samma grej. Sju sorger och åtta bedrövelser sen. Jag faller. Ingenting jag säger spelar längre någon roll. Får jag ens ha kvar dig som min vän. Jag vill hinna säga allt innan jag ska gå. Vad ä det du inte förstår?

lata lördag.

Kan det bli än bättre lördag än att sitta och glo på Sex and the city med syrran, gå runt i vilka kläder som helst, baka kaka till mor, äta massvis av maltesers, se regnet dugga ner utanför, se fram emot en kul kväll med vännerna. Precis som det ska vara.

270511

Efter en spontan tripp till Ullared med Lollo och Paulina väntade detta hemma på mig. Är helt slut så det passa perfekt i min tomma mage. Känns verkligen att sommarn snart är här. Är trött som få så det var allt för idag. Kanske, om jag inte börjar grubbla mitt i natten och måste skriva av mig.

life.

från Anna Hibbs blogg.

closeups.

Ännu en bil på ringen från M J. Hade grön topp frå weekday och skinnjackan från MQ över det. Conversen (of cors!), och dom nya svarta byxorna från Zara. Älskar det silvriga märket på baksidan av byxan!

one day i'll be ready.

Just nu är jag i skolan, två lektioner kvar sen blir det iväg till doktorn.
Ville bara poängtera ringen på mitt finger, Marc Jacobs. Fick den av min syster i julklapp och jag har verkligen använt den flitigt. En av favoriterna, och färgen ;) här igen, just my style!

couleur naturel.

Älskar färgen! Passar till allt och alla. Enfärgad, clean, fin. Just how we like it!

we like it real.

Sliten efter en lång dag som bestod av sista slut spurten i skolan plus skolmästerskap i golf på eftermiddagen. Motvind, molningt, kallt, skoskav, mammas klubbor = fel klubbor, dåligt spel. Men så kommer den där magiska stunden när man kommer hem och tar en promenad med vovvisinge, solen tittar fram bakom molnen och livet känns ganska underbart igen. Off to bed! Nighty, nighty lovely people.

essentiellt.

Min underbara Julia.
Nu blir det mat och plugg för hela slanten. Hoppas er eftermiddag var lika fin som min!

hello sailor.

Newporttröja  Jeans short - Weekday  Armband - Rädda barnen

of to school.


bekännelse

Dom här välförtjänta mackorna åt jag efter andra springturen idag. Jag är nöjd.
Jag måste nog ta och erkänna att mat är nog en av mina största prioriteter i vardagen. Är jag hungrig går det inte att fokusera på något annat. Mozzarella är nog farligast. Jag kan befinna mig var som helst i världen och göra vad som helst, spelar ingen roll vad, och helt plötsligt kan jag börja känna sug efter mozzarella. Jag har som mål i livet att ha en middag som bara består av mozzarella, tomat, olivolja och havssalt.

less is more.

Linne - Zara  Jeans - Levis

Hade även på mig converse och militärjackan.

visst du kan skratta och låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du har varit min.

Måndag. Va i helvete är den till för egentligen. Jag hatar måndagar. Har alltid gjort kommer alltid att göra. Jag var den tröttaste människan på denna planet när jag vaknade 05.58 och stängde av mitt alarm, som skulle ringa två minuter senare, och somna om i en djup sömn. Blev väck en timme senare. Min jobbigaste halv timma på dygnet måste vara mellan 06.30 till 7.00. Jag mår så vidrigt en människa kan må. Som ni märker var min morgon inte fantastisk. Dagen speglades en del i morgonens känslor. Det gick upp och ner. Men jag lever, och det är något jag tänker fortsätta med.

nevermind i'll find someone like you.

Ska gå och spela lite piano. Inte för att jag kan, utan för det är kul. Fast först ska jag på dass.

tajming.

Människor med dålig tajming har alltid stört mig otroligt mycket. När man sitter och sliter med svåra htlm-koder på bloggen och det aldrig fungerar. Man prövar om och om igen. Människor runt omkring uppmärksammar inte hur man mår, kliver på en öm tå och jag som irriterad människa skriker för högt. Man får samma reaktion tillbaka. Jag stör mig på människan i sig som inte kan upptäcka vilken dålig tajming den har som störde och gav en skit tillbaka. Ha förståelse för att man inte alltid kan vara glad.

Ha även förståelse för att inte förödmjuka någon ofentligt vid en dålig tajming. Egentligen är det något man borde undvika dagligen men har personen ett sårat hjärta på grund av en dålig dag är den inte tråkig för att den inte skrattar åt dina skämt och hänger med. Är jag ledsen vet jag vad jag behöver, men det är utanför mitt räckhåll. Så ta ett steg backåt, stäng dörren och låt mig va.

daily happiness.

Var på stan idag med mamma och storasyster Hanna. Hitta detta inne på Zara.
Linne 99:-
Byxor 599:-

börjar om.

Jag vill ha en blogg som inte är anonym.
Jag vill ha en blogg som inte alla mina vänner vet om.
Jag vill visa upp vad jag har på mig.
Jag vill skriva av mig tankar.
Jag vill minnas och komma ihåg fina stunder.
Jag vill vara förbannat utan att vara rädd att skriva något fult.
Jag vill skriva precis som det är utan att folk tror att jag söker uppmärksamhet.
Jag vill...jag vill...vad vill jag? Jag vill visa er mitt liv.

RSS 2.0