Hejsvejs.

Kommer tillbaka när jag har överflödig tid vilket jag absolut inte har nu. Börjar gymnasiet imorgon och jag vill gärna ha ett liv utanför det. Ha det bäst tills vi hörs igen!

Outfit.

Shorts - Acne  Linne - Monki  Armband - Childhood och Raglday

150811.

Heej! Stressar iväg nu till Liseberg för att umgås med lite vänner och ha kul innan Oskar Linnros går på scen ikväll, kommer bli grymt! Skriver mer när jag kommer hem. Kram!
Förlåt för den kassa bilden men som sagt JAG HAR BROTTOM!!

På natten.

Ny duschad och fräsh efter en mer svettig promenad än jag räknat med. Tack Julia för du är så bra! Även om jag har skavsår efter promenaden som gick runt hela vårt område så var det värt det efter att vi inte setts på två hela månader. Nu är jag trött och ska sova. Kanske läser i en av mina försenade biblioteksböcker, oj. Detta måste ändå vara det bästa stadiet att gå och lägga sig i. Nyrakade ben, precis duschad, ren pyjamas, rena lakan, svalt rum, totalt mörker. Ni blir trötta bara av att läsa det, va? Haha!

God natt på er alla fina människor ute i världen. Kram.

Singing in the rain.

Hej hopp på er! Nu ska jag gå ut i ös regnet för att ge min Julia en stor kram. Sen ska vi vandra omkring och bli blöta i håret och snacka massa. Åå har typ inte träffat den lilla filuren på flera veckor så jag är lite pirrig i magen.

PUSS

The last song.

Har dragit fram fotöljen till skrivbordet och sitter och tittar på The last song med en kopp te i handen. Även om det är mulet på himlen ute och hösten känns nära så mår jag ändå ganska bra. Tycker det är jätte kul att så många fler har börjat kika in på min blogg och det är jätte kul att ni lämnar kommentarer så jag får höra vad ni tycker! Fortsätt med det, kram!
(Haha, upptäckte att det nästan bara är bilder tagna på skrivbordet idag. För lat för att röra på mig :D)

Nytt nytt nytt vi älskar nytt.

I torsdag när jag och Soffan var på stan införskaffades detta! Ett armband från Raglday som det var massa rea på. Från början hade det kostat 140:- sen var det halva priset (trodde jag) men när jag kom fram till kassan och hon bad om pengarna kostade allt på den hyllan jag tagit armbandet ifrån bara 20:-!! FYND.
Sem hittade jag ett svart enkelt skärp på H&M som verklgien behövdes. Har användt syrrans gamla slitna hela sommarn. Jag är verklgien sämst på att köpa praktiska saker för det är inte lika kul men jag blev riktigt nöjd med skärpet!

Bloglovin.

Nu prövar vi det här igen för förra gången glömde jag bort mitt lösenord. Men här har ni! Följ min blogg med Bloglovin

Hemma igen.

Nu har jag prcis ätit lunch, städat mitt rum och packat upp. Plockade även upp grejerna till skolan jag köpte på bokia förra veckan. Asså om jag är nervös nu tänk då vad jag kommer vara på onsdag!! Hade tänkt fixa min kalender lite för den ser dö-trist ut men vill hitta lite snygga inspirationsbilder. Får kolla i syrrans typ 100 ELLE tidningar eller nått. Vad hittar ni på en söndag som denna? Kram

Fjortonde augusti tjugohundraelva.

Hej alla pigga och glada! Hur är eran söndag? Jag kan väll säga att jag inte riktigt vaknat än så jag vet inte om min söndag är bra eller dålig. Man brukar ju oftast ha söndags-ångest idag. Men det är ju mest för man tycker det är jobbigt att måndagen kommer. Men jag är ju ledig imon så det är ju lugnt! När börjar ni skolan igen??

Nu ska jag packa ihop alla mina grejer sen sticker vi hemåt. Då ska jag visa vad jag köpte i torsdags! Hade själv glömt bort att jag hade shoppat så blev jätte glad nu när jag kom på vad det var, haha! See you later aligator
Tänkte bara säga att den här tjejens blogg är väldigt bra! Klicka på bilden!!!

And that's all for today.

En liten brun lurvig valp kutar omkring i huset medans min stora golden har somnat för längesen. Föräldrar och morföräldrar umgås med vänner ute i vardagsrummet. Jag sitter här vid köksbordet igen. Med bara lampan över bordet är tänt. Mysigt! Jag är trött men för rädd för att gå ut och lägga mig i friggeboden själv. Sån är jag.

Läser samma bloggar hela tiden. Har börjat tröttna lite på dom. Har ni några bra bloggförslag? Säg gärna till! Annars får ni sova så gott och få en fin söndag. Stor KRAM.
Kom bara på att tänka att jag saknar dessa två. Min fina kusinvitamin och min allra käraste systeryster!

Black.

Har kollat in den här klänningen från nelly länge nu och är riktigt sugen på att köpa den! Men nu när sommarn är slut känns det dumt att köpa klänningar. Såklart kan man använda klänningar på vintern men ryggen (som är galet snygg!) gör klänningen väldigt sommrig. Aja kanske köper den ändå och sparar till nästa år!

Unikt.

Sitter och tittar på Harry Potter efter en god middag. Tror det var sista middagen jag åt ute här på landet för i sommar. Det var nog mitt sista bad i havet för i sommar också, 17.5°. För kallt! Längtar hem till sjön nu där graderna kommer hållas varma några veckor till i alla fall. Var gör ni en lördagkväll som denna?

Imorgon åker vi hem till Göteborg. Känns skönt att vara hemma några dagar extra innan skolan börjar. För att fatta att allt verkligen händer. Shit jag ska börja på gymnasiet! Är faktiskt lite nervös...Men det löser sig säkert!
PUSS!

Sooner or later.

Outfit från i torsdags jag aldrig la upp. Men här har ni den!
Stickad tröja - Weekday  Jeans - Levis  Halsband - Frankrike  Ring - Marc jacobs

Förmiddag.

Detta har jag ägnat min förmiddag år, plockat bär. Märker att min blogg inte är allt för intressant för tillfället. Orkar inte lägga för mycket tid på det. Men vi jobbar på det, som alltid! Nu ska jag sola för det är varmt, kram!

F.Y.I.

Hej allesammans! Befinner mig just nu på landet. Här stannar jag och njuter övr helgen! Medans päron och päronskruttarna sitter ute i solen och äter surströmming har jag bakat pizza och planerar att sätta mig och dega framför tv:n med stängd dörr för att undgå den vidriga doften. Ursäkta för dålig uppdatering! Personlig kris kan man väll kalla det ;)
Nu säger timern att pizzorna är klara.Vi hörs senare då jag har mer att berätta!

Set me free.


You can always pretend.

Hej bloggen! Försöker ta tag i livet. Nu hoppar jag i mysdressen, tar en kopp te, en stor bit av chokladkakan vi köpte igår och sätter mig framför tv:n och glor Sex and the city. Det låter väll vettigt? Behöver göra något vettigt. Vi hörs mer imorgon. Då kommer en familjevän/en av min systers närmaste kompisar hit från Uppsala. Vi får se om jag hänger på dom eller om jag skaffar ett eget liv ;) Ha en fin kväll!

Click click click flash.

T-shirt - Marc Jacobs  Shorts - Weekday  Ring - Coco.se  Armband - Childhood och H&m  Skärp - H&M

Plus två.

Challe!!
Hemma. Haha jag får verklgien folk att skaffa blogg till höger och vänter. Nu har även Charlotte en blogg! Eller hon hade typ en innan som hon inte hade gjort något på, men den fixade vi lite så nu ska hon bli en äkta bloggerska! Check it out charlottealatalos.blogg.se!! Header är gudomligt snygg på vackra Challe! Tagen av mäster fotografen Mathilda som har en as bra fotoblogg som jag också kan rekommendera starkt. stenhoff.blogg.se!

Tisdag.

Hej på er! Sticker iväg nu för att möta upp Charlotte som jag typ inte träffat på en lång tid så det ska bli jätte kul. Hon ska åka och träna så jag följer med och hälsar på lite gammla träningskompisar. Har jag berättat att jag gått i friidrott? Ska vara med Challe hela dan så vi hörs ikväll. Kram!
Kameran blinkar byt batteri så vi fotar lite ikväll istället.

2nd time.

Nyduschad och fräsh för andra gången idag. Syrran fick med mig ut på en springtur. Svetten rann efteråt så jag kände att jag kanske behövde en dusch till. Nu vankas det sushi och det kan verkligen behövas efter ett sånt här träningspass! Så nu ska jag käka. Ha det gött!

Kill me.

Har gått från dator till dator. Gått in på samma sidor, har kollat samma sak. Haft samma tankar i mitt huvud som snurrar runt runt runt. Har öppnat mobilen x antal gånger och läst samma sms. Min dag är enformig och värdelös. Väntar på ett under. Ja, jag överdramatiserar. Den var ju bra förut. Men någonting slår snett och jag ångrar. Ska man gå runt och ångra hela livet? Hjälp mig att slippa ångra då! Det var allt för nu. Kill me.

Elin.

Sådär! Nu är jag nöjd för idag! Va tycks om den nya designen? Jobbar fortfarande på lite småsaker som jag vill ändra och jag försöker hitta lösningar för att få bloggen så Mig som möjligt.
-
Så vad gör ni idag? Här i Göteborg är det väldigt konstigt väder. Molnen flyger omkring och släpper lite regn här och var. Jag har suttit vid datorn typ hela dan, inte bra! Men jag kände att om jag inte ska sitta uppe sent ikväll och jobba på designen så får det bli nu! Blev lite sötsugen så jag frågade syster och hennes kompis om dom hade lust att baka. Tack så mycket för att dom hade det! Nu ligger en chokladkaka i ugnen och när den kommer ut ska den få glasyr. Choklad på choklad! Kan det bli bättre?
-
Nu ska jag hitta på något annat! Kram
-
P.s Varför går det inte att göra stycken??

Typical monday.

God morgon på er! Eller lunch kanske man borde säga. Jag har slöat hela morgonen, hur gött som helst! Känns ganska tyst och skönt att det bara är jag och syrran hemma. På landet är det alltid fullt ös medvetslös så det känns väldigt skönt att bara gå och gotta sig lite halv ensam. Gjorde min favoritfrukost som består av rostade frökusar med äggröra, en kopp te och plommontomater. Smaskens!
Idag hade jag tänkt göra allt och ingenting. Kanske ta en dusch, långsamt välja ut en hemma-outfit, plocka i mitt rum, jobba på bloggen som för övrigt ser ut som en katastrof! Kanske bakar något gott för att inte fastna vid datorn hela dan. Gud va jag låter som värsta hemmafrun nu, haha! Men sånna dagar kan behövas ibland.
Ha en fin måndag!

Sorry about the mess.

Försöker skapa men är för oisnpirerad. Har ingen fantasi. Ingen bild att bygga på. Funderar på livet och på vad folk tycker och tänker. Egentligen varför ska man bry sig? Varför har man blivit uppfostrad att inte bry sig men man gör det ändå? Alla snackar hela tiden om att man ska acceptera och älska sig själv. Men hur ska man kunna göra det om man inte vet vad man vill ha att älska? Ska inte andra berätta för dig vad du är bra på? Varför gör ingen det? Varför kan man inte alltid vara snäll och alltid älska människor? Vad har hat egentligen för betydelse? Varför är vi skapt för att ha hat inom oss?
Nattliga tankar. Orkar int bry mig vilka som läser. Ingen, eller alla.

00.48.08.08.11

Kvällen spenderades hos min käre vän Sergio. Det var allt för länge sedan vi sågs så vi bestämde oss för en filmkväll. Kollade knappt på filmen då Sophia också kom förbi och vi satt och snacka om sommarn som gått. Mycket trevligt! Lycklig över att ha så fina vänner.
Nu är klockan mycket. Egenltigen för mycket för att sitta uppe (tycker min mor). Men nattuggla som jag är sitter jag nog uppe ett tag till. Försöker hitta inspiration till design, men vad jag än försöker med så vill inte stilmallen sammarbeta. Vi får jobba på det!
Hoppas er kväll är varit fantsatisk!

Jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Home sweet home. Nu börjar livet i Götet igen. Inget jag direkt sörjer, älskar att få börja om igen. Men lite nervöst är det. Nu ska jag packa in alla mina kläder i garderoben. Åå jag vill verkligen ha en ny garderob. En sån där allt kan hänga fint på galgar så det ser ut som man shoppar i en affär när man ska klä på sig. Nu måste typ alla mina kläder ligga i små fula högar eller lådor och då glömmer man alltid använda det som ligger längst ner. Ilands problem!
Nu ska jag fortsätta känna mig lite mer som hemma, vi hörs!

Time to say good bye.

Hej på er! Nu har vi precis vinkat iväg alla kusinerna som åker hem till Stockholm. Tårarna började rulla ner för kinde när jag upptäckte hur vackert allt va. Solnedgången, värmen, glädjen åt alla vi älska och sorgen till sommarns slut. Jag är egentligen inte särskillt rädd att börja riktiga livet igen, det ska bli ganska kul. Men att släppa denna underbara sommar är alltid svårt.

Nu ska jag och storasyster sätta oss och titta på en serie som heter Svaleskär. Min syster har en kompis som är med i serien. Har aldrig sett den ller hört talas om den förut men den verkar bra. Saltkråkan möter barnen på Luna typ.
Vi höres mina vänner! Funderar på att jobba på designen ikväll. Klem!

Jag vet inte vad det rör sig om.

Shorts och tröja från Weekday  Skärp från H&M

060811.

God dag på er alla fina! How's life? Näst sista dagen på landet idag, imorgon far vi hem och börjar jobba på att ställa in livet på rätt trac igen. Är ledig en vecka till innan skolan börjar. Skit nervös! Ska ju börja första året på gymnasiet nu. Va liten jag låter, haha! Ska börja samhäll media. Känns rätt för mig som vill gå samhällsprogramet med någon rolig tvist. Då passar media perfekt för mig som gillar att fota och jobba med datorprogram och sånt. Någon mer som ska börja i höst?

Dagen är molning och ganska molning så det finns inte jätte mycket mer att göra än att sitta inne med datorn, vilket jag inte har något emot då datorn är min andra hälft. Måste jobba bort den och bli självständig!
Hoppas er dag är fin, kram!
Jag och minstingen.

050811.

Är hemkommen från en god lunch/middag från en av öns restauranger. Det blev en god fisk och musselsoppa, ljuvligt. Nu sitter jag och äter ur min godispåse som består av zoo, kaktusar och ett kinderägg. Kände för att äta lite äkta barngodis. Haha! Vi ska snart ha en liten coctail fest för att fira att min mamma fyllt 50 och en annan släkting fyllt 60. Så nu bär det av igen. Vi hörs!

Jag i ett nötskal. Eller en outfit.

Det har regnat hela morgonen så jag sitter fastklistrad vid dator och tittar på gammla outfit's för att få inspiration. Här är massa sommar outfit's, väldigt mycket blått! Vilken tycker ni bäst om? Tror att nummer 3 är mest min stil.

Something like this.


Livsviktigt.

Efter en god middag sitter vi och kollar på sommar med Ernst. Äkta sommar känsla! Blir så himla inspirerad till att fixa mitt egna rum när jag ser på detta. Har en vision om en vit vägg med massor av svarta ramar med bilder som har kraften att lysa upp min dag. Men jag har så många bilder jag vill få upp på väggen så det kommer sluta med att den faller ihop. Kanske ska satsa på ett fotoalbum med nogrant utvalda bilder.
Det blir nog ingen badning ikväll, ingen hängde på min ide. Och efter en dag med mycket aktivitet vet jag inte heller om jag har så stor lust att ta mig från den bekväma stol jag sitter i. Sätter nog på en bra rulle och sjunker ner lite extra i fotöljen.
Vi hörs snart igen, kram!
Just det! Om ni kommenterar skriv lämna gärna lite mer info än erat namn. Gärna er bloggadress, har ni ingen så får ni gärna länka till er facebook eller ge mig er mejladress. Den visas inte på bloggen utan det är bara jag som ser den. Vill ju lära känna er som läser ;) kram!

Kvällens.

Topp - Weekday  Shorts - Acne  Halsband - Frankrike  Skor - Converse

Krabbfesten.

Bilder från våran Krabbfest som vi hade efter golftävlingen.

Måste krav tvång.

Hallå alla solstålar! Hemma från havet. Nu ska alla mina släcktingar på drink till min mobror plus familj för dom har hyrt ett hus här. Sedan blir det hem och äta middag och titta på något annat skoj. Ska nog föreslå att gå och bada senare ikväll. Mys, mys!

Men nu ska jag skynda mig lite för jag behöver duscha, see ya!
Btw. Min älskade hund har nu rullat sig i gräset och ser ut som hulken!

040811.

God morgon alla fina, eller kanske snarare god lunch! Morgonen ägnaes på golfbanan tillsammans med kusiner och en syssling. Vi hade det riktigt kul men väldigt varmt! Tror vi ska åka och bada i eftermiddag eller bara ta det lugnt.

Åker hem till Götet igen på söndag så det blir lite slutet på sommarn. Samtidigt som det känns ganska sorligt känns det som om det är dags för det. Är nästan lite trött på att sola och bada varje dag. Vill göra något vettigt, med schema och vardag. Kan tycka det är ganska skönt, eller vad säger ni?

Shop to you drop.

Linne från Solo. Det var 50% rabatt så den kostade bara 300:-
Kurvertväska från Monki, 180:-
Acne-shorts köpta från Åhlens. Priset gick från 1290:- till 210:- Världens kap!
Bikini från Solo. Fick varje del för 150:- styck.
Mycket nöjd med hela shoppingrundan och vi körde verklgien till vi föll. För att köpa mat samlade vi ihop våra sista kronor men inte ens det räckte. Tur att det finns snälla thairesturang ägare så kan bjussa på 4kr!

Gårdagens val.

Linne - Cheep Monday (lånat från Sara)  Shorts - Weekday  Skor - Converse  Väska - H&M  Solglasögon - Lindex
Ringar - Raglady, Weekday och Coco.se  Armband - Childhood

And that is why.

Hej alla människor! Anledningen till att det blev så lite blogg igår var att jag och Sara höll på med en liten överraskning. Min syster Hanna kom ju nämlign hem och vi åkte hem till Göteborg över dagen för att sedan överraska henne på kvällen när hon skulle hämtas. Så vi kunde inte berättaom våran lilla resa till Göteborg. Men här kommer massa bilder ni kan frossa i. Bilder på vad jag köpt kommer upp senare!
Jag och Sara shoppa så bra att vi påstod att vi tjänae pengar på vår shoppingrunda!
Många kassar!
Välkomnskomiten!
Lång kram med efterlängtade storasyster!
Älsklingarna och jag!

Utsidan.

Jag tycker det är så himla svårt att veta vilka krämer och sånt man ska använda sig av, så jag tänkte ge er en het rekomendation. Kittet innehåller sminkborttagning, cleansing milk, scrub, spray och återfuktning. Använder det nästan varje kväll, har slarvat lite nu under sommartid då jag nästan aldrig använder smink. Huden bli verkligen fin! Märket heter dermanord. Det var samma märke som vi fick använda oss av på spat när vi var där.

020811.

Hej alla glada! Idag är det fin, fint väder så vi ska vara out in the sun hela dagen. Va hittar ni på? Jag och kusinen var ute på promenad igår efter att dom andra åkt wakeboard och planerade redan en resa till Visby nästa sommar. Har läst massa bloggar om den omtalade staden och den verkar så fin så vi bestämde oss för att göra en resa dit nästa år, då min syster är arton. Så den drömmen ska jag ha i mitt huvud när jag sitter i ett klassrum, har mattelektion och novemberregnet stormar utanför fönstret.

Hoppas ni får en fin dag! Kram

Sunset happines.

Stack ut med båten för att åka wakeboard. Jag skippade att åka och höll mig bakom linsen istället men dom andra var vågade och duktiga! Nu blir det natti natti!

Vi har fått ett liv så varför inte leva.

Hi people! Allt bra? Min dag är varm. Riktigt varm! Åkte ut med båten och gottade oss på en holme. Det blev sol och havsbad (usch, det börjar låta tjatigt men det är underbart!). Hoppas resten av veckan också blir sådär fantastisk. Lite mer ljumma vindpustar får gärna komma annars är det perfekt. Imorgon kommer storasyster äntligen hem! Saknaden är stor och jag slår vad om att tårarna av lycka kommer spruta imorgon när jag äntligen få se henne igen. Tre veckor är alldeles för lång tid.
Nu ska vi göra iordning för lite food. Vi hörs så ska jag lägga upp bilder från igårkväll också. Kram!

RSS 2.0