En vind över vindens ängar.

Klänning - Weekday  Gladiatorsandaler - Bianco  Armband - Tomas Sabo och Childhood  Ringar - Raglady och Coco  Banduo - Monki

Fest hos Mange.

Smet in en snabbis från party tältet för att berätta för er hur bra jag mår! Har just ätit krabba, mögenost och massa baugette. Smarigt va? Kvällen kommer bli lång så vi hörs mer imorgon. Har lagt in ett tidsinställt inlägg med outfit som borde titta fram om sisådär en halvtimme eller så. Ville även visa er min lillsyrra, kusin, faddersyster, bästa vän, hon som har en del av mitt hjärta. Hon är underbar och det ska ni veta mina vänner. Ha en trevlig sommarkväll. Kramkalas!!

Som en fågel i himlen som en fisk i vatten.

Hej på er! Gick upp ganska tidigt idag för att spela vår årliga golftävling. Svettigt väder med en och annan skur. Sammlade ihop 29 poäng på årets första hela runda. Ganska nöjd! Har precis varit och tagit ett dopp i det sköna havet. Nu ska jag duscha av mig allt salt, göra mig fin och sedan börjar kvällens kalas. Drink, prisutdelning och sedan krabbfest natten lång. Outfit bild kommer snart!

I stay here.

Hej mina underbara! Tillbaka på bästkusten igen. Solen lyser och det är varmt som sjutton. Nästan hela släkten är här nu. Imorgon har vi den årliga golftävlingen med krabb-fest på kvällen. Har jag berättat att jag spelar golf? Är lite nevös då jag bara spelat två gånger i år. Men det får gå som det går!
Bilderna från veckan lägger jag upp senare ikväll när jag har tid. Nu är det middag i kvällssolen.

4 procent nära döden.

Hej. Tja. Hallå. Hejsan. Tjenare. Pick and choose. Hur mår alla? Jag mår bara bra faktikst. Varm, mätt, trött, men annars är allt bara bra. Ute i stugan glodde jag på one tree hill eller låg och stekte i solen. Hur slappt som hellst, men en aning tröttsamt i längden. Det är i dom stunderna man längtar efter systern mest. När man vill kunna välja att vara själv men samtidigt alltid ha någon där att vara med. Päronen är okej, men syrran slår allt! Längtar galt mycket till tisdag då hon kommer hem. Har fortfarande sunkigt internet så bilder kommer senare (varför blir det att när jag säger så kommer bilderna aldrig fram?).
Imorgon klockan 05.00 har min padre bestämt att resan söderut ska ta fart. Gör mig inget då jag tänker fortsätta sova i bilen eller titta ut över ett långsamt vaknade av Sverige. Nu ska jag kolla one tree hill och ta en power-nap på soffan. Var tog min energi vägen?
Kramkalas
Oj, det funka! Fina kusinen :)

I don't wanna be anything other then me.

Hej min efterlängtade blogg! Stack ganska tidigt ut till stugan imorse. På vägen stannade vi på ica maxi så jag äntligen kunde få en efterlängtad box. Blev One Three Hill. Visade sig att det var fel på boxen. Fick lämna tillbaka den, och självklart hade dom inget annat exemplar av boxen. Nöd läge som jag satt i så köpte jag istället andra säsongen. Stort SKIT SAMMA på det just nu då jag är i stort behov av att ha något att fylla mina timmar med när jag är uttråkad. Så det är vad jag ska fortsätta med den här kvällen. Åker ut till stugan imon tidigt sen är jag borta i ett par dar. Vi sparar allt bra bloggande till senare då jag har riktigt internet och fina bilder. Kram!
Enligt mig det finaste paret i One Three Hill. Perfekt couple!

We might not get tomorrow let's do it tonight.

Hejsan! Nu är vi hemma från stugan. Kollade den nya altanen, installera en tv och dvd, åt korv med bröd, slängde skräp, gick int på dass! Nu ska jag och mamma snart ut och springa. Har fortarande inte hittat någon bra box att köpa..
Prövade att ladda upp lite bilder. Det funkar med dom äldre lite sämre kvalitet bilderna som dom från webb-kameran (som inte funkar på min dator längre).
Vi hörs senare! Ska s om bilderna från dagen går att ladda upp från mammas mobil. Kram!


Into the wild.

Tjo bloggen! Åker ut till vår pitoreska stuga nu. Stugområdet ligger mitt ute i skogen fast vid havet. Vi har inget internet, ingen tv, ingen teckning så idag lever vi som på den gammla goda tiden. Jag kommer hem till lägenheten ikväll så vi hörs då. Klem!

Fighters don't quit and quiters don't fight.

Hej alla ni som inte gett upp hoppet om mig..Internet här är kasst så det går sådär med att lägga upp bilder. Sticker till stugan imon där vi inte har något internet alls så det blir nog en ganska tyst dag imon. Vi ska antagligen köpa någon sådär mogäng så jag kan få internet där ute också. Om inte har jag planerat att köpa Gossip Girl boxen påvägen dit och freak kolla på det.
Kvällen ägnades åt film, chips och choklad och nu är det läggdags. Gick upp åtta i morse och hittar inte på något annat att göra. xoxo

T.P.L.

Fy. Ni vet när man bygger upp ett smile på läpparna, klistrar fast det och ler bort allt som heter ondska. Det smilet bröt ihop idag då jag skulle leta efter mina springkläder i väskan och inte hittade dom. Sedan upptäckte jag att resten av mina kläder inte heller fanns där. Shit. Jag har åkt 65 mil hemmifrån och glömt mina kläder. Ska vara borta i sju dagar. Min annars välutustade nöd-garderob (syrrans) är i Frankrike. Mamma och jag har inte riktigt samma kvinnliga former ännu. Vad gör man?? I en liten sketen stad som inte ens har H&M. Man tycker synd om sig själv och gråter. Tar en stor skål chips och sätter sig och kollar på en film. Sen imorgon när jag vaknar ska jag skratta åt det., vara lycklig över dom fem plagg jag faktiskt lyckades få med mig, åka till närmaste storstad och shoppa gärnet. Nej ine för positiv! Ska tycka synd om mig själv ett tag till..See you later aligator!
Nu funkar det inte att lägga upp bilder heller...great!
Förlåt nu lät jag väldigt tjurig! Den finns färre saker att tänka på i denna värld just nu.

Sånt som får en att tänka till.

Ägnar många tankar åt dom som förlorade en vän, familjemedlem, älskade, eller någon annan under det som hände i vårt grannland. Ägnar även tankar åt dom som dog. Det knyter sig i magen av obehag. Ibland är världen upp och ner.

Svar på kommentarer.

Okänt om För du är vacker.:
Hej! Jag har själv funderat på att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?
IP: 173.208.46.113
19 Juli, 23:55
Jag har ju som sagt haft en del bloggar redan. Började pröva på devote.se. Tycker dom har väldigt bra system för att bloggarna ska synas så mycket som möjligt. Bra hjälp för en nybörjare! Slutade blogga där och tog en pause. Sen började jag blogga här istället. I början var det lite knepigt med alla kodmallar och sånt. Men när man väll prövat och lärt sig lite kan man få en blogg som verkligen är du. Sen är även blogg.se den största bloggportalen (tror jag, är inte säker) eller i alla fall den flest känner till. Det gör det lättare för folk att komma ihåg din adress.
Marielle om Norr(a delen av ett avlånga)land.:
Vart i norrland befinner du dig? :))))
IP: 217.208.137.45
24 Juli, 15:25
Jag är i Hälsingland hos min farmor. Brukar vara här ungefär en vecka per år. Vi har en liten sommarstuga här också ute vid havet.

Världsmål - ta vara på tid.

Måste bara berätta om en sak jag upptäckte ganska nyligen. Att när man ska se ett klipp på youtube och den behöver buffra så kan man spela snake. Skit kul! Råkade typ bara klicka på en av pilarna när jag väntade på ett klipp och så började den åka omkring som en orm så kan man styra den och äta precis som på snake. Haha, världens mål måste verkligen vara att fylla varenda liten stund man behöver vänta med roliga saker. Så, varsågoda nu kan ni njuta lite extra när ni väntar på ett klipp!

Norr(a delen av ett avlånga)land.

Hej allesammans! Har precis landta hemma hos farmor i hennes soffa. Är överlcklig att jag har internet! Jag kan klara mig utan, men är man ensamtbarn i norrland kan det behövas lite sån underhållning ;) Hur är det med er? Hann inte blogga igår innan jag stack sen övernattade vi hos några vänner i Värmland (utan internet) så jag hade ingen möljlighet att uppdatera. Haha, låter som jag varit ifrån internet i en vecka. Det har bara gått ett dygn!
Nu ska jag flytta in lite här och stadga mig. Ha en liten pratstund med farmor och köra en premiär på toan för i år.
Vi höres!

Mitt i natten långt in på dagen.

Hej nattugglor! Sitter med kusinerna och kollar på En prinsessas dagbok. En film jag sett tusen gånger men tycker fortfarande den är lika mysig! Imorgon startar den stora färden upp mor Norrland tillsammans med familjen. Resan kommer ta nio timmar så min blogg kommer vara tyst ett tag. Får se om jag hinner slänga in ett inlägg imorgon innan jag åker och kanske kan ställa in någa tidsinställda också. Nu ska jag kolla klart filmen, borsta tänderna och sedan krypa till sängs. Kram!

Jag och mina stövlar.

Tjoo nu sitter jag på golvet nedanför skrivbordet för någon har flyttat stolen och jag måste ha tillgång till strömkabeln för jag har lite batteri och måste vara inne på datorn för min syster är inne på facebook och jag saknar henne (andas). Nu har det anlänt fler kusiner få det är fullt hus. Förstår om ni inte hänger med i svängarna med all släkt. Vi är en Big Familja! Men det är en del av sommarn. Fullt ös, medvetslös! Haha! Känner doft av grillat och det kurrar i min mage. Vi höres!

Today i don't feel like doing anything.

Tjocktröja - Topshop  Linne - H&M  Shorts - Weekday  Stövlar - Johanssons eller nått...

Under himlen.

Hellu! Seg dag med regn. Åker till farmor imon och stannar där i en vecka. Lite segt att syster fortfarande är i Frankrike och inte ska åka med. Stannar nog på Torp imon och införskaffar senaste Gossip Girl boxen, ELLE, Cosmopolitan, Sofis mode, VR eller några andra smaskiga tidningar så jag har något att göra där uppe i Norrland.
Men vad ska man göra nu då? Try to get som inspiration. Ha det så göttigt det bara går, PoK
Stekare till hund, haha!

210611.

Oinspirerad, tråkig, nyklippt. En grå himmel med starkt ljus som får ögonen att vilja blunda. Har hängt ute på havet idag och även min rygg har nu fått lite färg. Läst ur min bok som får mig att vilja blogga. Jag ska verkligen inte ge upp min blogg. Jag är nöjd med min blogg. Men om sommaren blir den lite segare. Egentligen. Vad Gör Det? Hinner inte jag, ett vanligt barn med sommarlov, skriva i min blogg så hinner ju inte ni, alla andra med sommarlov, att läsa den. Jag hinner ju inte heller läsa bloggar. Första gången jag klickat mig in på fröken Fornis blogg och missat dom fem senaste inläggen. Sommarn rullar fort när vi bara snöar bort.
Nu ska jag göra något vettigt. Skypa med systra mi om tio. Saknar henne. Saknar hon den där till höger också, Sarabara som har en blogg. Dom är bland det finaste man kan ha!

200711.

Förlåt för den jätte dåliga uppdateringen idag. Har inte riktigt haft tid då dagen spenderats ute till havs bland klippor och stekande sol. Blev några dopp i det blå då jag lyckades riva mig på några dolda havstulpaner. Resultatet blev att inte bara mina naglar hade färgen av blod utan även min rumpa, vad och tummen. Sommar sår som mommo kallar det.

Nu sitter jag och har på disco musik i soffan och lär lill-kusinen hur man räknar in takten. Lärde henne en dans för några dagar sen och hon har övat som en tok. Nu står hon framför mig och räknar in till Barbra streisand. Hon berättar precis för sin mamma att hon vill börja. Yes! Äntligen någon i min släkt som förstår att dans är en sport och faktiskt kräver kondition :D Nu ska vi fortsätta dansa tills natten slår till. KRAM!

Autumm.

H&M's höstkatalog landade i min brevlåda i morse. Hittade rätt många fina ting som man kan använda för att fixa ihop en snygg outfit. Längtade nästan lite till hösten sådär för en sekund. Men tycker vi ska ha sommar någon månad till.

The edge of glory.

Blå topp plus blekta jeansshorts - Weekday. Märkte att nästan hela min garderob här på landet består av Weekday. Men dom har så vardagliga men ändå snygga plagg. Perfekta när man behöver ha med sig baskläder som ändå har en liten unik twist. Som den här blå färgen men en snedskurning längst ner.

Dear heart. Fall in love when you're ready. NOT when you're lonely.


Som vatten.

Allt rinner förbi. Precis som vattnet. Solen. Tiden. Blodet. Livet. Dumt att se det negativt. Att allt rullar på. Människan ser det som att mista tid. Men man lever ju tiden, så vad har du missat? Du kan missa stunder. Inte närvara. Men du missar aldrig livet. Kanske inte lever det fullt ut. Men hjärtat slutar inte slå förrän det är förbi. Kan ta en paus, en avgörande. Men annars rullar det på. Varför fånga tiden när du kan följa med den. Leva i den. Vi är skapt för det, så varför inte göra det? Vi är skapta för att älska. Vi är skapta för att vara sin egen individ. Vi är skapta för att leva våra egna liv. Så varför inte göra det? Människa är människa så varför inte vara det? En fas vi äldre barn/yngre vuxna går igenom. Lever man fullt ut när den nya fasen börjar. Eller får man börja om. Frågor man sätter punkt på. Ingen i denna stora värld vill ju svara.

Perfekt ställe att skriva på, här i köket. Lampan över bordet är tänt. Men runt om är mörker. Mys belysning i vardags rummet där det spelas spel. Jag gav upp för min dator.

Min själ. Ditt hjärta. Din själ. Mitt hjärta.

Svart transparant linne med gudomlig rygg (likadan som den blå klänningen) och bleka jeansshort. Båda är från Weekday. Kan jag få nog av den affären? Nej!

Going down.

Min blogg börjar bli dåligt. Vet inte, vissa kanske tycker den alltid varit det. Men när jag tycker den är dålig har det gått för långt. Behöver ork till att fota, hjärna för att skriva, inspiration för att kunna klä mig. Min sommar garderob bjuder inte på så mycket. Det blir så samma så tråkigt att visa men jag ska försöka! Jag ska verkligen försöka. Så ge inte upp hoppet om mig. Om inte så blir den bättre i höst, back in the city.

Nu blir det en till omgång av Monopol. Vann stort igår! Efter att ha läst Julias blogg kom jag fram till en sak. Tur i spel, otur i kärlek. Inte kontisgt att min vår sluta som den gjorde ;)
Hoppas er dag blir fin. Önskar er det väldigt ofta men det är bara för jag tycker ni är värda det! Kram

Har tänkt på det länge verkligen tänkt.

Letar som en galning efter bikinis. Just nu har jag min bikini från förra året varierat med en överdel jag fått av en kompis. Det är kris jag måste verkligen hitta en! Dessa hittade jag på nelly.com men jag vet inte riktigt. Någon som har tips på bra sida? Isåfall, let me know!

The scars of your love remind me of us they keep me thinking that we almost had it all - Adele.

Hej bloggen! Vår regniga dag här ute på landet vid havet tillbringas under tak med monopol spel på fullaste alvar. Jag leder. Dagen får rulla på som den vill, resten av sommarn också. Kram!

Dear heart, why him?

Skypade just med syster som är på språkresa i Frankrike. Tårarna var nära så jag var tvungen att sluta. Usch saknar min andra halva. Nu sitter jag och tittar på Dreamgirls. Mäktig film! Se den :)

Livet går vidare.

Efter en usel springtur med alldeles för kallt vatten och för många maneter för att bada ska jag vräka i mig lite middag, jordgubbar och chips. Har på mig min långklänning från Rut m.fl. en slapp och mysig kväll som denna. Bandoun jag har under är från Monik. Suveränt bra! Hoppas er kväll blir fin puss o kram!

Elsas värld.

Tjenare folket! Hur mås det? Själv har jag ägnat eftermiddagen med att ligga i solen och slappa, lyssnat på Henke Larssons sommarprogram i repris och läst. Läser just nu Elsas värld som är andra delen på Sofi Fahrmans böcker om Elsa. Första heter Elsas mode och det var genom den jag förra sommarn fick ny inspiration till att starta min blogg. Läs värda! Nu ska jag ut och springa, vi ses!

160711 morgon.

God morgon mina pärlor! Idag sticker vi ut på havet hela dagen så det får bli lite uppdateringar senare ikväll. Ha en fin lördag och ät massor av godis! Kram

Dry my eyes so you won't know. Dry my eyes so it won't show.

Drömmer mig in i trollkarsvärlden tillsammans med Harry Potter och en sovande far. Fixar lite musik till iPoden eftersom all försvann när jag bytte dator. Är lite sugen på att smyga ut till köket och hämta några ballerina kladdkakor och ett glas mjölk. Hoppas er fredag är fin, kram!

Fredag.

Känner mig just nu som världens sämsta bloggerska. Ingen inpiration alls. Men jag ska försöka blogga så mycket det bara går för jag tycker det är kul. Men alla dagar på mitt sommarställe går lixom i ett, är likadana. Men jag ska försöka, verkligen!
Nu har vi fredagsmys. Vi får se vad vi hittar på imon pga vädret. Hoppas det blir fint! Riktigt sugen på en stek-dag. Hoppas er helg blir fin mina finisar. Kram!

Samma princip.


Regnar dig bort.

Hej mina fina! Efter mina 24 timmar på vift har jag nu hamnat med dator framför tv:n och kollar på Sommar med Ernst/Ullared..(va?) Haha, har aldrig sett på Ullared förut och måste säga att det är väldigt värdelöst.
Dygnet bestod av Harry Potter premiär. Jag som är ett jätte Potter fan fällde en o annan tår under filmen. Tycker faktiskt dom lyckades riktigt bra med att avsluta denna fantastiska historien.
Sedan bar det av ut till Johannas sommarstuga. Blev en jätte mysig kväll på klipporna med chips, musik och nakenbad i havet. Hur underbart som helst.
Idag innan jag åkte hem blev det minigolf. Inte för att skryta men jag var faktiskt bra! Delad första plats med Sophia. Blev inga bilder eftersom batterierna på kameran var slut och jag orkade inte ta med systemen.
Nu ska jag och mommo kolla på Kronprinsessan Viktorias födelsedags firande. Kul ;) Många kramar!

130711.

Hallå såhär i all hast! Sticker ut på sjön och solar och badar. Senare ikväll blir det Harry Potter med vännerna inne i Uddevalla sen hänger jag med dom ut till Johannas sommarställe så bloggen tar en liten pause till imon kväll. Kram!!

120711.

Hallå på er! Just kommit hem från en underbar eftermiddag med några tjejer/kvinnor i släkten då vi varit på Gullmarsstrands "spa" anläggning. Hur underbart som helst. Den lilla byggnaden ni ser nedanför fick vi alldeles för oss själva i två och en halv timme. Man gick igenom en slags ritual. Det blev massa olika insmorningar över hela kroppen, nakenbad i havet, basta kall- och varmbastu med solstolar inomhus. På yttersta delen av byggnaden var det stora glasfönster som vette ut mot havet. Hur underbart som helst! Har inte känt mig såhär ren på väldigt länge. Hittade ett sådant lugn där när jag låg i en av solstolarna med lugnande musik, ELLE-tidning och ett glas juice inom räckhåll. Det här med att tvätta sig är verkligen något man borde lägga ner mer tid på. I alla fall en gång per vecka. Jag tycker det ger så himla mycket i att känna sig ren.
Det var min eftermiddag det. Hur har eran varit? Kram

The dreamworld.

Hello people! Min natt var, hur ska jag förklara, speciell. Drömde tre "stora" drömmar. Alla var sjukt konstiga. Fulla av spänning och en del rädsla. Dom var så vardagliga att jag inte alls kunde förstå att det var en dröm. Efter en av drömmarna precis när jag vaknat och fortfarande sov typ tyckte jag att jag drömt något väldigt smart. Så jag slängde mig efter telefonen för att skriva upp det. Jag kände att om jag inte skulle skriva upp det skulle jag glömma bort det. Jag var jätte nöjd när jag lagt mig igen, gud vilken ide jag hade fått! Imorse när jag vaknade efter min tredje dröm kom jag på att jag skrivit upp något jag hade glömt bort. Så jag kollade anteckningar på mobilen. Där står det " Walsternup, För små kake ". Öh..va? Och jag som hade tyckt det var så himla smart. Jag tror drömmen handlade om något med att ha en napp i naveln eller nått, där man antagligen skulle stoppa små kakor varför det blev på norska har jag ingen aning om. Haha, sjukt eller hur?

Adele.

Nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don´t forget me, I begged
I remember you said sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead
The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love they leave me breathless
I can't help feeling
We could of had it, baby

Om du kunde se mig nu.

Nyduschad och fräst insmord med en härlig doft av papaya. Håkan Hellström live inspelning från Way out west spelas i högtalarna. Jag lever och njuter mer än någonsin. Ler av bara känslan av lycka jag ständigt går omkring med. Jag vet att jag har ett evig tjat om hur bra allt är. Det är bara det att jag är så lycklig bara av mig själv. Utan någon annan som lyfter mig. Jag är stark. Tänk om du kunde se mig nu, se att jag sprudlar av lycka. Livets lycka.
Ha en trevlig kväll gott folk!

Raka vägen upp ur sängen.

Solglasögon - H&M (inte nya, men oanvända) Byxdress - H&M  Tjocktröja - Svea  Skor - Converse

Fotografier.


110711.

Hallå mina små pringles! Today is a lazy day. Gick upp i morse runt tio, hoppade i min byxdress från H&M och slängde på min underbara svea tröja över det. Hur mysigt som helst, känns som jag fortfarande går i pyjamas. Livet rullar på här ute på landet med inte så mycket att göra. Slappar 24/7. As gött! Har precis ätit lunch och fått reda på att alla tjejer ska på spa imorogn, ser verkligen fram emot detta då jag aldrig varit på spa. Tror jag? Eller, kanske en gång.
Gör iordning massa tidsinställda inlägg till er som ni kan läsa medan jag gör något vettigare. Många stora kramar!

100711.

Hej min saknade lilla blogg! Trots allt stack jag med ut och sprang och nu efteråt kan jag ju säga att jag känner mig ganska så jäkla bra! Sprang cirka 7km som avslutades med dopp i havet. Hur underbart som helst! Nu blir det moffas köttfärslimpa till middag, mums! Imon kör vi lite plock ur garderoben (den lilla jag har här på landet (en hylla och en låda)) och så får vi se vad vi mer hittar på. Kram på er underbara!

Kombination.

Blus - Zara  Jeansshorts - Weekday

Varför/Därför.

Fick en fråga om min skinnjacka. Jag köpte den i vintras från MQ. Har användt den jätte mycket och tycker verkligen om den. Tror den kostade cirka 1200:- eller nått sånt.
Bästa bilden jag har på jackan för tillfället, tyvärr.

Uppdate.

Hallå mina fina! Allt bra? Har ägnat eftermiddagen åt att plocka bigaråer och varit co-driver åt mormor. Haha riktigt kul eftersom jag själv aldrig har suttit bakom ratten förutom när jag var liten och fick sitta i pappas knä. Blev förvånad själv av hur mycket jag kunde, lovade bilist sitter här!
Är jätte trött och vill egentligen bara sitta framför tv:n och glå på en bra rullen men familjen hurtig ska ut och springa och eftersom det gick så dåligt senast är väll det bara ett bevis på att jag behöver börja träna igen. Tråkigt! Men jaja, det är sommar. Man ska le! Inte alltid, men så ofta man kan. Så det gör vi nu tycker jag, LE!

Change is equal to good.

Jag har fått en...hmm...hur kallar man det? Kanske ska börja om...
Jag har fått en uppenbarelse...nä det blev fel...
Jag har insett..ja där satt den!..att jag behöver vidga min blogg lite.
Haha vidga lät ju inte så bra. Göra utbudet större. Heter det utbud? Bjuda på mer kanske. Nej det låter som att jag ska lägga ut nakenbilder på mig själv. Haha!
Så jag har bestämt mig för lite olika saker som ska komma, asså kategorier. Lite små sommar kategorier sådär och några som stannar för alltid.
- Sommar plagg (sånt ur min garderob som är favorit för sommarn).
- Sommar bok (jag läser ju en hel del på sommarn och jag blir så glad när jag läser en bra bok och så vill man ju tipsa den till så många det går!).
- Foto arkiv (visar upp äldre favorit bilder i repris för att visa de nya läsarna som inte orkar bläddra tillbaka i arkivet vad bloggen består av).
- Citat (frågan är om jag verklgie ska ha det som kategori för jag använder ju alltid citat till rubrikerna typ vi får se).
- Musik! (tänkte lägga in lite sommar favoriter som dunkar ur mina högtalare)
Nu vet ni vad ni har att se fram emot! Kram

Stressar i ett annat liv.

God morgon mina pärlor! Sovit gott? Det har jag. Något magiskt med att sova på landet. Somnar fort, vaknar sent. Underbart! Just nu sitter jag och iaktar mina små kusiner som leker sjukhus på min storasyster. Min yngsta kusin som endast är ett år tycker det är mer intressant med alla knappar som finns på min dator.
Dagen är solig men lite kylig så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske bara stannar hemma och slappa. Skulle behövas! Hoppas er söndag är fin. Kram!

Glassigt.


Fladdrar till i en tyllgardin.


Ute i sommarstugan igen. Går runt med salt hår, gräsfläckar på knäna och rispat rött nagellack på både fingrar och tår. Vet inte om jag orkar göra något åt det. Det stör mig inte. Känns bara sommrigt. Nu blir jag poetisk. Bäst att sluta innan folk tror jag är galen. Ha en riktigt finnimang kväll så ska jag försöka uppdatera er så gott det går resten av sommarn. Kanske blir lite stopp lite då och då (pga att jag njuter av det riktiga livet) men ni får kika in så lovar jag att fortsätta bekräfta att jag lever. C U L8R

vecka27datum090711tid0941.

Solen skiner, himlen är blå, jag sticker till landet och fortsätter på en fet sommar!
Chiao, chiao!
(Fast ni får ju såklart följa med!)

För du är vacker.


Det jag väljer.

Jeans shorts - Weekday  Shorta - Topshop  Ringar - Weekday och Marc Jacobs

080711.

Tjenare! Hur har alla vackra människors dag varit? Min har varit regnig, men kul! Stack till stan tillsammans med syster och Sophia. Strosade omkring i affärer, åt lite thai, provade en bikini eller två men inget fyndat. Tror det kan vara bra för min plånka men det tar alltid emot lite hårt i hjärtat av att komma hem utan någon vacker liten kasse.
Till middag blidde det sushi så nu är jag mätt och belåten och redo för att packa. Åker nog till landet imorgon istället. Men ingen sovmorgon hemma hos Sjöbergs inte! Nej, vi ska åka redan vid halv tio för att komma fram till elva kaffet. Trevligt!
Men vi höres gott folk. Jag stannar på mina tolv kvadratmeter. Kanske tar en tripp ner till köket och ordnar mig en skål glass. Hade jag tänkt vara äkta tonåring resten av kvällen! Tjosan.

Minnen.


Ibland väldigt ofta typ alltid.

Inte underbar bild så fokusera era eyes på håret!!
Hej jag heter Elin och jag var redigt korkad som klippte av mig håret!!!!
Ibland (väldigt ofta, typ alltid) blir jag väldigt trött på mig själv, Jag har alltid velat ha långt hår. Har ALDRIG velat klippa av det! Vad gör jag?? KLIPPER DET KORT? Asså stort VA på det! Sånt folk gör (även jag) när man vill börja om och sedan i efterhand märker man att livet inte förändrades ett dugg. Kanske lite. Men livet skulle ändrats åt det bättre även om jag inte klippt mig!! Åååå va trött jag blir!! Tänker gå i ide nu och sova till vintern 2015 när jag är 20 och har långt fint hår. Hej då.

Vart du vill så fort du kan.

Skinnjacka - MQ  Långklänning - Rut m.fl.  Korsörhänge - Raglady Skor - Coverse

One voice in a million.

Hello people! Dagen har spenderats på mammis jobb. Mycket tankar har seglat genom mitt huvud. Känner mig lagom stressad hela tiden. Men imorgon tänkte jag ta semester på riktigt då familjen sticker till landet och stannar där ett par veckor. Sedan är det några dagar med underbara vänner inplanerat. Sommarn får gå lite som den vill känns det. "Tyvärr" är det inget ting vi människor kan styra över, tiden.
Ikväll börja den stora packningen som nog kommer avslutas någon gång imorgon. Chiao!


Shark in the water.

'

060711.

Dagen har varit grym! Började med dunderfrulle hemma hos Paulina. Sedan stack jag, Pao, My, Lollo och Simon hem till mig och bada och hade hur kul som helst. Sedan blev det kladdkaka (såklart!) plus åtta avsnitt av Sex and the city. Det varma vädret tvingade oss ned till sjön igen, med glädje gick vi ner och tog ett dopp till.
Sedan blev det ut och springa med mammsen. Jag tror aldrig jag sprungit så dåligt, fy! Jag var inte andfådd, hade inte särskilt ont i benen men jag var så trött att min vanliga träningsinstinkt gick och la sig åt sidan och det ända jag kunde tänka på var pasta och mozarella. Vilket jag självklart belönade mig själv med när jag kom hem.
Just nu sitter jag och kollar igenom massa bilder och glädjes åt hur många underbara vänner som finns i min närhet. De som gör ens dag. Nu är jag tröttare en någonsin. Hade bara tänkt att blogga sen ska jag krypa ner under täcket för en god natts sömn. Hoppas er onsdag var fin! För det är onsdag va? Kram!!

Lista.

- Bada
- Duscha
- Äta (min mage är tom!)
- BLOGGA!! Så håll ut mina vänner
Dunderkram på er alla fina läsare!

Må dina hårddiskar för evigt alltid krascha.


Jag var slut när du hittade mig i GBG-regn.


Just can't get enough.

50% rabatt från Weekday 200:-
Hittade även ett svart linne. Skit snyggt i ryggen! Precis som min blå klänning. Tror det kosta 120:- Också från Weekday

Idag. En stor dag. Eller bara vanligt underbar.

Sitter nu fastklistrad framför tv:n och glor på Måns, Håkan och Ulriks vackra leenden. Söker efter kussen och hennes vänner som är där, dom lyckostarna. Medan dom får höra hela huvudstaden sjunga allsång får jag höra min kära fars stämma. Trevlig tisdags kväll.
Dagen har varit super. Har hunnit med power-walk, scones bakning, shoppingrunda, fika, två promenader med hunden och nu kvällsmys. Visar lite senare vad jag har köpt! Men vi hörs säkert mer under kvällen liv består inte av särskilt mycket ting ikväll. Kram!
Duktiga Johanna!

Keep on walking.

Ut och gå med pappsen och hund. Sen blir det massa blogg jag missat! Kiss

Här och nu. Carpe diem. Lev livet. Eller nått?

Hej på er mina finaste! Hemma nu efter en skön och slapp dag hos Johanna. Mamma har visst bestämt sig för att göra lite sylt och saft så när jordgubbarna var på rea slog hon till! Så jag har stått och rensat fem liter jordgubbar och mamma tyckte jag var så duktig så jag kunde få göra fem till, pass på det!
Sitter och skriver en massa skit i min bok, kan inte riktigt kalla det dagbok för jag skriver nästan inget om dagen. Mer om livet. Min livbok! Innan kvällen slår till på riktigt ska jag packa upp mina resväskor, sortera smutstvätt, bädda lite kanske. Sen ska jag sätta mig med en skål jordgubbar och en skål chips och njuta av livet! Kramar

040711.

Hej på er alla glada människor! Hur mår ni? Vaknade idag hos Johannapanna, åt en god frukost, tog ett morgondopp i poolen och fich manligt besök av Ludvig. Sen dess har vi ätit Ben&Jerry glass, kollat på The Kings speach, visat mina kunskaper i köket genom att laga mat till mina små vänner. Nu är det fortfarande tv som gäller. Vi får se vad som händer här näst. Visar outfit ikväll! Kissnhug

Home is wherever I'm with you.

Just nu sitter jag hemma i mitt rum och andas in den trygga och lite efterlängtade doften. Känner inte doften om man bara varit borta några timmar, kanske över en dag. Men ända sedan jag varit liten har det här varit första saken jag tänkt på när jag kommit hem. Lukten av min barndom, alla minnen, idag, min framtid.
Nu ska jag packa om väskan för en lite mindre resa, närmare bestämt till Johanna. Min efterlängtade Johanna! Där stannar jag över dygnet och ska ha det bäst och prova deras nya pool. Kul, kul! Men först, det viktigaste i livet. Mat!

0307111321

Hejsan på er! Just ätit lunch och nu sitter jag vid datorn och hör Sommar i bakgrunden. Små kussarna hoppar i soffan. Kommer sakna dom när jag åker hem ikväll. Dagen är målnig och fuktig..vad hittar man på då? Fixar naglarna kanske. Gud va jag har lust att shoppa. Har typ inte gjort det på flera veckor känns det som, shopp-abstinens på hög nivå! Hoppas allt är bra med er. Lev lite extra nu när det är sommar. Kram!

Midsommar 2011.


Upptäck.

I mitt huvud är jag inte särskilt stor. Känner mig lite, inte mycket till världen. Men umgås jag med yngre individer som har dom behoven jag själv hade i den åldern upptäcket jag hur gammal jag är. Att upptäcka att en ett-åring känner trygghet i min famn. Att en två-åring vågar lita på att jag är stor nog att bära han på mina axlar. Att en fem-åring tycker det är helt okej att det är jag som ligger vid hennes sida vid läggdags. När åldersfrågan på mig och min syster kom ur en av småkusinernas mun fick jag en till känsla av att jag va ganska gammal när jag berätta att min syster skulle fylla arton nästa år.
Men när det kommer till att prata problem som jag själv känner igen mig så otroligt mycket i, märker jag att det är långt kvar innan jag är vuxen och kan berätta om hur det var när jag var yngre.
God natt på er alla natt-ugglor. En vardagsnotis skriven av Elin Sjöberg med skakiga fingrar på tangentbordet.

Utkast: Juli 02, 2011

Hej på er! Dagen har varit molnig och varm. Firade marinans 100 års jubileum. Varmt! Dansade loss med mini kusinerna. Ännu varmare. Tror dom glädjes stort åt det för dom skratta mycket. Vandrade hem med två-åring på axlarna. Varmast. Nu blir det rabarberpaj ute i kvällssolen. Vi hörs säkert snart igen!

Oförståeligt.

En ett-åring är irriterad. Kan inte säga vad hon vill. Tårarna rinner. Hon får pyjamas, välling, nedstoppad i sängen när tårarna slutat rinna. Bara några minuter senare hör man gråten igen. Irritation inte sorg. Står vid spjälarna och gråter. Blir uppburen. Går en sväng i trädgården. Ettåringen och jag. Hon har tummen i mun. Vänster tumme. Rätt tumme. Samma tumme jag själv sög på från vaggan till nio års ålder. Tittar på en blomma, en vit. Säger något fint om blomman, hon skrattar till. Fortsätter kolla blommor. Alla olika färger, olika dofter. Tummen är kvar i munnen. Huvudet läggs mot min axel. Smyger in genom bakdörren. In till spjälsängen. Läggs ner med klarvakna ögon. Jollrar för sig själv. Minuterna senare händer det igen. Irritationen. Inte alls vad hon vill. Sitter med vid bordet. Skrattar. Sprider glädje, lugnet. Alla andas ut. Slutar med att jag var tvungen att skriva ned allt och resten av familjen sjunger var är tummen ute i kvällssolen. Med en ett-åring som äntligen är nöjd.

Saving a heart.

Jacka - Sekond-hand  Shorts - Weekday  Linne - H&M  Skor - Converse

020711.

Hej på er alla! Hade för mycket att skriva imorse så det sluta med att jag inte skrev någonting utan visade det med en liten truddelutt. Efter frukost, långpromenad, lunch, fotograferande så ska jag och resten av gänget vandra ner till marinan som firar 100 år. Ser fram emot att stanna till på affären påväg dit för att stanna och köpa lördagsgodis nästan lika mycket som min två-åriga kusin som har tjatat om det ända sedan vi gick upp i morse. Nu väntar dom på mig så det är bäst jag knyter skorna och sticker iväg. Kram!

Förklara dagen.

Tillägnad till Gustav :)
Ursäkta den dåliga videokvaliten men hitta ingen bättre.

Hela dagen. Nu kör vi. Bilder.

Hej på er! Allt bra? Idag har det blivit många besök i många olika butiker. Den mest speciella affären vi var i var en äkta shabby chic butik. So lovely! Asså jag kan verkligen gå runt och njuta i sånna affärer, det bästa jag vet! Stilrent med antika drag. Får en bara att vilja krypa upp i en fåtölj med en kopp te, en sen lördag morgon och bara njuta.
Sedan stack vi över med färjan till Lysekil och kollade i lite affärer. Inte jätte stor shoppinglycka men det var mysigt ändå. Det blidde i alla fall en liten godisbit!
Efter en god hemma gjort pizza middag och några after 8 så blir de spelkväll! Ha det gött!!

RSS 2.0