300611.

Hallå på er älsklingar såhär på kvällskvisten! Har ni det bra? Min kväll har bestått av en otroligt god italiensk-buffé. Hela släkten hade knytis i vår lada och nu är jag så mätt så jag vet inte vad, underbart! Senare på kvällen blev det kubb och förlusten gjorde mig ingenting för alla var så glada och skratta. Nu värker mitt huvud och jag måste sova. Sweet dreams!

Kvällens val.

Topp - Weekday  Jeans - Levis  Skor - Bianco  (Ringar från gårdagens shopping)

Äkta kärlek.

Tänk om alla män kunde vara såhär...

Fyra trappor upp och du är välkommen in.

Vill bara skriva, inte tappa fokus. Kan inte rappa så det är ingen ide att rimma. Vill slå mig ner vid ett piano och bara kunna, sjunga, spela, leva. Vill ha volymen på max, skrika en stund. Vill slå dig i ditt fula feja så hårt jag bara kan. Skrika åt allt jag hatar. Nej det är inte den veckan en tjej blir arg. Tillfälligt död. Trött på samma låtar, dom går om och om igen. Planera utan vilja, utan ork. Jag vill inte. Segla iväg med mig älskling. Nej jag har inte tappat det, bara tröttnat. För bra av det goda. Lugna ner mig. Hej då.

Botten är nådd.

Hej alla vackra! Min blogg är verkligen på botten utan min systemkamera, jag blir galen! Men håll ut. Bara en dag kvar. För det är torsdag idag va? Idag blir det att måla och steka på stranden. Alla fantastiska dagar går i ett här. Det händer inte mycket men jag tror aldrig jag varit såhär lugnt, lycklig, samlad och bara hel på väldigt länge. Det på grund av den här underbara platsen jag befinner mig på där man inte kan vara annat än sig själv, jag har sjukt underbara människor omkring mig 24/7, jag äter den godaste maten. Jag njuter varje sekund av solens strålar, skratten som vandrar runt i huset med ständig lycka, ligga på kvällarna med dom närmsta och mest saknade och bara babbla ur ett helt liv dom missat. Man bara är. Ingen stress, press, ångest, planering. Man. Bara. Är.
Vi synes mina små underbara, jag ska ingenstans!

Silver (oinspirerad).

Fyndade med att köpa två ringar för 30:- styck!

Paradis.

Hej mina finisar! Idag blev ännu en yberfin holmedag. Inget når upp mot uppfriskande havsbad med massa slapp i solen. Senare på eftermiddagen blev det mera jobb och jag upptäckte att min sommar inte blev så fattig som jag trott så jag, kusin och en annan släkting åkte och smyg shoppa lite kan man väll säga. Hitta två fina ringar som jag ska visa bild på sen.
Jag och fina Sara. Hoppas er dag var fin!

280611.

Hej efterlängtade blogg! Målat lite idag på friggeboden. Sedan stack jag, syster, kussarna och moffa ut med båten och ägnade dagen ute på en holme med massa sol (och inte lika mycket bad..). Sen var vi duktiga och stack ut och sprang i den försmäktande värmen. Trodde jag skulle dö, på riktigt! Annars flyter livet på ganska bra här ute i Bohusläns varma vindar. Nu blir det tacos ute på altanen i kvällens sista strålar. Hoppas ni njuter av livet lika mycket som jag. har inte mått såhär bra på länge :) kram!
Jag och Sarisbaris som också har skaffat blogg!! Besök här!

Gästblogg.

Hej alla fina svenskar. Hoppas ni har ett gött sommarlov.
Just nu ligger jag och flickan med gröna vackra ögon och brunt lockigt hår bredvid mig och sussar. Hennes namn är Elin, som ni antagligen vet och hon är min älskling. Hon är som min syster och hon är min bästa vän. Hon ställer upp för mig i alla väder och det älskar jag henne för.
Idag har vi varit duktiga. Vi har skrubbat och blivit blöta, vi har skrapat och blivit dammiga och vi har stått ut med handledssmärta.. om det nu finns något som heter det. I morgon är en ny, förhoppningsvis fin dag med nya friska tag ;) Nu ska vi sussa tillsammans. Natti natt.
Vi genom åren...

Le, lev, livet.

Sitter ute i våran friggebod. Ny duschad och ren. En geting surar omkring i taket men jag är för fylld av sommar för att irritera mig på den. Kvällssolen skiner och det vankas makrill och färskpotatis till middag. Idag genomfördes årets första havsbad och det var hur underbart som helst. Kallt men underbart. Nagellacket jag smetade på igår har redan fått sina rispor efter dagens arbete, men det lixom gör inget. Bara solen skiner och alla i min omgivning är lyckliga spelar ingeting någon roll.

Hard work work.

Lite mer sommarjobb. Tvätta, skrapa och måla vår friggebod. Skulle int klarat det här utan dessa underbara arbetskollegor!

H*lvetes J*vla P*ss B*js!

Igår skedde ett misstag. Usch. Jag vet inte hur jag ska förklara det här men..okej jag säger det bara rakt ut. Buuhuu! Min kamera (pappas kamera) åkte hem till Göteborg igår av misstag så nu är jag kameralös. Jag som hade planerat att verkligen vara duktig på att blogga den här veckan med massa fina bilder och ta igen helgens "blogg stopp". Men det är tyvärr ingenting jag kan göra något åt så nu får jag använda mig av syrrans iPhone. Så vi gör det här till en iPhone-gammla-bilder-från-dator-vecka, JA!
Ge inte upp hoppet om mig, jag kommer tillbaka!!

Just another day, a lovely day.

Ligger på altanen utanför vår friggebod med äldsta vän plus syster. Morfar går runt och klipper gräset så det ligger en härlig doft i luften, en blandning av disel och nyklippt gräs. Solen steker och vi lyssnar på goa ting, har det hur gött som helst. Senare ikväll när Jullsan har åkt lägger jag upp bilder från midsommarhelgen som ni inte fått se än. Det har varit hur lyckat som helst. Kissnhug!

Notis.

Midsommar helgen har varit underbar och full av liv (en av anledningarna till att jag inte hunnit blogga). Nästan hela gänget åkte idag förutom Jullsan som stannar ännu en dag. Så när jag blir lämnad ensam imon och har tråkigt lovar jag att uppdatera er om varendaste detalj från helgen som är värd att nämna. Ville bara berätta att jag fortfarande finns till! Och att jag älskar människorna på bilden väldigt mycket! Kram

Påväg.

Vännerna är snart här och helt plötsligt blev jag lite nervös. Magen pirrar och öronen är på helspänn efter lätet av mormors bil som tar dom från busshållplatsen. Känns konstigt att öppna denna delen av mitt liv för några som jag egentligen känner står mig så nära. Undra om dom ser mig på ett annat sätt nu, positivt. Vi får se. Nu ska jag sätta mig på trappen, blicka ut över parkeringen och bara vänta.

Thursday or Weekday.


230611.

I dagens fina väder gick jag, mommo, syster plus hund ut på långpromenad. Idag blir det lite mer städjobb och senare ikväll kommer vännerna och stannar här över midsommar. Ska bli svin kul! Massa onyttigheter, sola, bada, skvallra och umgås. Nu ska jag städa...ha det bra!

Regn.

Någon slags befriande känsla börja sprida sig i kroppen när det lätt börjar smattra på fönstret efter en grå dag. Kort där efter hör jag även hur himlen börjar knarra. Jag funderar på om jag inte suttit vid mommo och moffas köksbord med en bok men min syster på andra sidan. Nu blev det bara ännu en mysfaktor och jag kunde fortsätta koncentrera mig på min bok efter att fascinerat sprungit och plåtat dropparna.
Hade jag istället varit ensam hade åskan mullrat igenom min kropp som en obehaglig ilning som säkert skulle leda till rädsla. Jag skull nog inte kunna tänka på annat än hur hårt vattnet föll ner från himlen eller hur många elefanter bort blixtarna var.
Men nu satt jag ju här vid bordet med sällskap och en bok. Resten var inte mycket mer att fundera på.

220611.

Syster har baka bullar och nu sitter jag med ett färdigt exempel i handen. Kan idag checka av ett av dom alla små-sommar-jobben jag har på min lista. Det tog några timmar men tillsammans städade jag och min syster vår vackra lada vi har hos mommo o moffa. Vi slapp mocka, bära hö och mata hästarna eftersom det varken finns hästar, skit eller hö. Ladan är omgjord inuti så där finns både en soffa, tv och ett kök. Inget som används på vintern så det var ganska dammigt. Men vi klara det och nu ligger jag i soffan och softar med en ond hals och en god bok+bulle! Älskar den här platsen (mitt sommar ställe inte soffan. eller jo, soffan, men inte lika mycket som mitt sommarställe!) Har även träffat en relativt ny syssling. Fem månader gammal rödhårig liten tös. Hur gullig som helst!

Bland det finaste jag vet.

Tänker på dig!

210611.

Hamnade idag hos Paulina med pannkakor och Mean girls 2. Kom hem, packade fort ner kläder för cirkus tio dagar och sedan stack jag till landet. Här tänker jag stanna! Nu är jag trött som ja jag vet inte men något som är väldigt trött. Så vi hörs mer imon.
Btw den ljusaste natten i natt! Jag som älskar sommarnätter och nu blir dom bara mörkare och mörkare...Fast nu lever vi lite i nuet och älskar att det är den här stunden vi väntat på. Må väl, kram!

Ursäkta min franska.

Ursäkter till att bloggen blev lagt åt sidan igår:
1. Det funkade inte att ladda upp bilder så jag tänkte inte att det var någon ide.
2. Jag hade en grymt trevlig dag som började med godis, vindruvor och hyrfilm med Paulina.
3. Jag åkte tillbaka till Paulina på kvällen då My och Lollo även var med så såg vi en till film.
4. Har ingen fjärde anledning..
Idag blir en dag då jag inte vet vad dagen ska bli. Ikväll sticker jag i alla fall till mommo o moffa och stannar där en vecka, ska bli hur gött som helst!!

Kärlek.


Pez.

Sitter här i mina cirka tolv kvadratmeter till rum och äter barngodis kvar från gårdagen. Är trött men samtidigt hur pigg som helst. Är hungrig men är alldeles lagom mätt. Vill se en film men har inga bra. Vill bli inspirerad men allt känns bara grått eller uttjatat. Ååhh va frustrerande allt känns! Ska nog bara krypa ner under täcket och hoppas på morgondagen. Men kommer inte kunna somna. Snälla nån hjälp mig!! Jag hör av mig när jag har något vettigt att prata om...

Så plötsligt. Så oviktigt.

Jag har suttit stilla hela dagen. Frusit. Helt plötsligt känner jag hur pulsen ökar. Koftan är inte alls lika bekväm längre, för varm. Kallsvettas. Mår lite illa. Känner hur jag blir varmare och varmare. Det skakar lite i händerna. Benen är inte särskilt kalla i shorts längre. Down by the wather låter väldigt långt borta även fast datorn bara är några decimeter ifrån mig. Jag känner mig tung. Som om jag aldrig kommer kunna resa på mig igen. En ny låt spelas. I mina öron ökar takten hela tiden. Stressande. Jag måste göra något. Nu. Rastlöseheten har tagit över.

söndag.

God morgon på er allesammans! Nostalgitripp igår när kvällen avslutades med att läsa Sune. Haha jag låg typ och skratta själv medan barnen somnat bredvid mig. Idag vet jag inte riktigt va jag ska hitta på. Usch känns som om jag bara sitter hemma hela lovet. Måste! Göra! Något! NU! Är as taggad på att köpa en ny garderob. Ska gå och förhandla med mor nu. See ya!
Frukost!

Lördag kväll.

Ikväll har jag fått bevittna två människor ingå ett äktenskap på en brygga i regn med nära och kära vid sin sida. Jag har fått vara barnvakt åt ett sjuårigt busfrö. Jag har även fått se en dåligt animerad barnfilm om delfiner där budskapet var att uppfylla sina drömmar. Får en inblick varje gång jag ser en barnfilm nu i mina äldre dar hur mycket vi faktiskt har uppfostras bara genom media. Jag har på så gott sätt som jag kan försökt visa lite extra kärlek till mina älskade vänner. Jag har säkerhetskopierat allt på min dator till min allra egna nya hårddisk. Nu sitter jag och dricker te, bloggar, tittar på när syster och Jossan som vi passar målar. Hör Sweet home Alabama spelas ur partytältet hos grannarna spela högt. Är mätt och glad. Även fast det regnar. Hoppas er lördag är fin. För det tycker jag ni alla där ute förtjänar!
Älsklingen som baxat min säng igår när jag skulle sova. Vem vill flytta på den här underbara saken lixom?? :)

Dagens val.

Kofta från Monik. Shorts från Bikbok. Linne från H&M.

Bloggar.

Även: - Kenza - She city - Ramlade uppåt - Sofies snapshots + lite andra kompis bloggar :)

Vardags aspekter.

Pappa går nöjt runt och dammsuger vårt nystädade hus med hans nya dammsugare. Mamma sitter ute på trappen och smörjer in sina ben i bodylotion. Storasyster kollar facebook och ser om något har hänt under dom två timmarna vi var ute och tråkshoppade då hon lyckades sitta bakom ratten och köra mig och pappa hem. Jag sitter här med dagens bästa vän, min dator. Funderar vart dagen ska bege sig. Ikväll bli det bröllop och barnpassning. Mer vet jag inte än. Va ska ni hitta på?

Inspiration - Istället för ord.


Moving through silence .

Linne från Weekday 150:-
Ring också från Weekday 80:-

Dip-dyed.

I regn och blåst cyklade jag upp för alla uppförsbackar i morse som leder till min lilla Julia. Dagen ägnades åt att färga Julias hårtoppar. Resultatet kan ni se här under. Tycker det blev hur snyggt som helst. Inte riktigt min stil kanske men Julia passar hur bra som helst i det. Hon ser numera ut som en liten my little ponny!
Tycker jag har världens coolaste bästa kompis som vågade göra detta! Bilden är från Julias blogg ramlade uppåt.

Look.

Tjock tröja från Topshop ocj shortsen är från Weekday.

Medan jag väntar på dig.

Lånar listan av min kära vän Julia som antagligen sover för tillfället och om du inte gör det min fina lilla kanin får du gärna höra av dig!!


Senaste:

Låt du hörde: "Jag ger dig min morgon"

Film du såg: "Trassel" ("Såg" Harry Potter i morse men jag sov hela tiden så det gills inte.)

 

 

Mat du åt: Två frökusar med ost

Kram: Min storasyster

Puss: Min mamma

Känslan: Förvirrad

Resa: Ute och gick med syster och hund

Glädje: När jag kom på att det var fredag

Dröm: Jag var i Norge med massa otippade människor. Vi bodde i trånga stugor. Jag och en kompis skulle kissa i snön utför ett berg.

Person du träffade: Min storasyster

Personen du pratade i telefon med: Mamma

Personen du fick sms av: Julia

Gången du åt 7-eleven korv: Jag tror aldrig jag har gjort det...eller? Jo det måste jag ha gjort men kommer inte ihåg.

Gången du var utomhus: Igår när vi åt middag

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igårkväll

Saken du köpte: En ring och ett linne från Weekday som jag inte visat än!

Allmänt:

Ska bli skoj: Att träffa Julia i eftermiddag

Ska inte bli skoj att: Gå på toa...

Sparar till: Att ha pengar

Pålägg som gäller: Ost!!

Önskar att jag var bättre på: Att vara en jag som jag tycker om

Dagens dryck: Te

Vad saknar du: Min kusin

Tre band/artister: Håkan Hellström, Veronica Maggio, Adele

Vad har du gjort idag: Sovit, hostat, sovit

Brukar du svära mycket: Inte i onödan

Hur tidigt stiger du upp: Jätte olika men vanligtvis vid nio fast jag behöver sova längre

På helgerna: Är med kompisar, slappar, shoppar

Vad ska du göra ikväll: Vet in än

Hur många timmar sover du per natt: Tio, åtta kanske

Vem är snyggast i världen: Channing Tatum, Ed Westwick, Aaron Johnson

Vad är det för veckodag: FREDAG!!

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Va hände förra sommaren?

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina jeansshort, funkar till Allt!

Längd: 175 cm

Vikt: En kvinnas hemlighet!

Byter gärna garderob med: Blandning mellan Sofie Fahrman, Michaela Forin och Kenza

Byxa eller kjol: byxa, har typ en kjol

Senast utlästa bok: Ego girl

Mitt rum kan beskrivas som: Rosa, tjej, ska-göras-om-till-vitt-rum!

Mig själv med tre ord (just nu): Hungrig, trött, kiss-nödig

Jag tränar: springa och dansa(de)

Jag ville bli när jag var liten: Frisör. popstjärna eller fröken


Morgonar.

Vakna klockan fyra av att hela rummet var ljust. Försöker somna om. Funderar på om ljuden ute är blåst eller spöregn. Försöker somna om, tydligen lyckades jag. Vaknade halv åtta av att syster väckte mig. Vår städerska skulle komma en halvtimme senare. Gick ner och gjorde frukost. Satte oss och skulle kolla på film. Kom inte på någon bra att titta på. Städerskan kom. Somnade framför Harry Potter fyra gånger. Drömde drömmar man kommer ihåg i efterhand. Filmen var slut. Vi gick upp. Hanna satte sig i min säng och gjorde souduku. Jag somna igen. Jag vakna av att det ringde. Blev arg för jag drömde en bra dröm. Försökte somna om i drömmen. Det gick inte. Hanna hade gått. Jag kollar ut och ser att det ännu en gång spöregnar. Ringde upp mamma som ringde förut då jag inte orka svara. Hon satt i möte. Jag skrev den här texten. Kom inte på hur man stavar soukudu och orkar inte slå upp det. Nu gick vår städerska. Det spöregnar igen. Och ja mitt liv är tråkigt för tillfället.

Stek i sol/stek i kök.

Står och steker lite i köttbullar och kokar makaroner i vårt kök. Dagens outfit är bikini och svea tjocktröja. På det en slarvig uppsatt knut. Solen har ju nu bestämt sig för att gå i moln så nu kommer jag till diemmat ännu en gång att jag inte vet vad jag ska hitta på. Några förslag? Kram!!

Torsdag morgon.

Good morning sunshines! Vaknade för typ en timme sen. Sitter ute med datorn, en tekopp i handen, en näsa som rinner och snart har jag hostat sönder mina lungor. Trodde förkylningen snart skulle vara över men nej, nej då ska man springa till en satans sista buss genom en nattstad utan astmamedicinen i lungorna. Jag kan med säkra källor säga att det inte är särskilt bra. Lät som en kråka när vi väl slagit oss ner på bussen.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är väldigt fint väder (äntligen!) och syrran har ju nu också blivit sjuk så jag kanske stannar hemma och jobbar lite på brännan (vilket inte är en bränna eftersom vi knappt haft någon sol.) Jaja nu ska jag göra något vettigt. Puss o kram!!

onsdagen.

Haft en mysig dag på stan idag med underbara Paulina, alltid lika kul! Fyndade både mat och kläder, mest mat. Middagen serverades på Bergakungen och måste säga att den var utomordentligt god. Till middagen blev det pirates of the caribbean med en trio gossar. Dagen avslutades med en promenad hem i sommarnatten som inte alls kändes som en sommarnatt. Bara ljust utan värme. När kommer sommarn på riktigt?? Nu ska jag i alla fall krypa till sängs så får vi se vad som händer imorgon. Kram på er alla finisar som läser!
Paulina min fina!! Haha ser det inte smarigt ut?? Det tyckte jag också för tre timmar sen, nu ser det bara usch ut!

Blå (igen).

Topp - Weekday  Svarta byxor - Zara

to the city.

Åker in till stan nu med Paulina. Vi sk typ fika och kolla i lite affärer och så, allmänt trevligt. Ikväll blir det bio med popcorn och allt. Får se om jag hinner hem emellan. Har i alla fall lagt in ett tidsinställt inlägg på vad jag har på mig idag. Spännande, eller hur?! Måste rusta, puss!

kvar i mig.

Jag vaknar upp med känslan varje dag. Den försvinner lite mer för varje dag som går men den är fortfarande där. Det är inte kärlek jag känner. Inte längtan tillbaka. Inte sorg. Bara besvikelse. För jag är besviken på hur allt sluta. Nu efteråt när jag kommit över förlusten kan jag själv se det bra med den. Jag vet att det skulle hänt förr eller senare. Det fick en start för jag trodde på det så djup att vi skulle vara dom som fixade ett slut. Men nu står jag här idag och min kropp kokar av besvikelse vilket leder till irritation och tårar. Jag är alltså inte arg för att gömma mig från att känna och jag gråter inte heller för att jag sörjer. Allt grundar bara på att jag är besviken.
Anledningen till att jag bryr mig är att under hela den här resan har jag förändrats. Det känns hårt att säga att allt är som förr när jag känner mig så mycket bättre. Jag är var rädd att falla tillbaka till förr, jag var rädd att jag inte kunde klara det utan dig. Men genom min besvikelse har jag kommit fram till att jag kan leva mitt egna liv med egen kraft. 
En kort morgon notis. Nu ska jag göra mig iordning och resten av dagens spenderas med vänner.

140611.

Härligt dygn med Johanna och Julia. Nu är man trött som man förtjänar. Fortfarande tråkigt väder, fortfarande obestämda sommar planer. Det ända jag vet är att det antagligen blir en liten promenad ikväll. Känner inte att jag passar på bild idag så jag postar en bild på älskade Johanna istället.

p.s. Förlåt för en oinspirerande blogg. Jag hör av mig när det hänt något kul ;)

frukost/lunch.

När man har två sömntutor till vänner så får man äta lite (väldigt) sen frukost typ sådär vid halv ett. Men jag gillar dom ändå. Nu har vi precis klätt på oss och vi får se vart dagen bär. Fortfarande förkyld, fortfarande ruggit väder men vi ler och är glada ändå. Hoppas er dag blir fin, puss!


Don't you let me go, let me go tonight.


Listan.

Jag borde fixa bloggen. Jag vill inspireras.  Jag gör ingenting. Jag bör inte fortsätta småäta. Jag fruktar att inte ha något att göra. Jag ska ha en toppen kväll med vännerna!

måndag.

Kofta - Zara  Linne - Monki  Shorts - Weekday  Skor - Converse  Solglasögon - Lindex

Är man sjuk så är man.

Sitter uppe i min lilla lya och käkar en massa. Börjar friskna till lite. Nästa vecka hade jag tänkt bli frisk, slappa med kompisarna, ha en och annan grillkväll, bada, sola, flirta, och så hade jag väll tänkt att min sommar ska fortsätta. Vad ska ni göra? Något speciellt och inspirerande? Puss

Right now.

Snodde pappsens iPod högtalare och kör sommar-pepp. Hur spenderas alla andras sommardag?

Jag borde.

Jag borde ta på mig en bh under linnet, ett par shorts, sätta upp håret, lägga ett par brillor på nästippen, sätta mig ute i solen och vara lite sjuk. Det är det friskaste jag kan göra för tillfället. Städat min rum har varit det ända jag haft ork till idag. Igår kom jag bara halvvägs. Varför är det alltid jag som straffas!!
När jag läste den här texten för första gången tyckte jag den var sjukt överdriven. och det är det jag hatar med religion och sånt. Allt ska låta så mäktigt och överdrivet om man jämför med den lilla världen vi lever i. Men jag fick den här lappen av en vän som tror. Och när man tänker efter vad det betyder handlar det egentligen inte så mycket om Gud utan mer om att tro på att det kommer bli bra tillslut. Och det gör jag.

Still alive.

Fortfarande sjuk. Ser på en dålig film och kollar facebook var tredje minut. Tror jag läst varje bloggs senaste inlägg minst tre gånger. Vill bli frisk och leva sommarn. Jaja men nu är det som det är. Inte så mycket att göra något åt. Ska försöka gå och lägga mig, bli frisk och imorgon ska jag ordna mitt liv. Kram!!
Jag och syster igår. Hade på mig klänning från Solo och skor från Bianco.

Dom senaste dagarna och våren i sig.

Klockan är strax efter tre och jag sitter fortfarande i pyjamas i en obäddad säng. Efter fyra dagars festligheter som har gått i ett har avslutats med ont i öronen, svullna halsmandlar, svag feber och helt slut. Jag har tyvärr inte hunnit blogga särskilt mycket om särskilt roliga saker. Kanske ett täcken på att jag faktiskt har ett liv ;)
Jag är omskakad efter allt som hänt dom senaste dagarna. Jag har knappt varit hemma, kanske bara över en natt eller att jag bytt kläder. Jag har inte fått sova ut särskilt mycket. En powernap lite då och då under dagarna. Märker att ett sånt liv inte är särskilt sunt eftersom jag nu sitter med resultatet i mig. Sjuk.
Jag har haft små panikattacker att det faktiskt är över nu. Jag kommer aldrig vandra in i min gamla skola med mina gamla klasskompisar. Alla går skilda vägar och man vet aldrig vilka man kommer få se igen. Jag är så himla rädd att tappa allt och det har väll varit det största med det här. Man tappar kontrollen. Det är det värsta jag vet. Man känner sig lämnad när man inte har kontroll. Man vågar inte lita på att alla stannar. För det vet jag att alla inte kommer göra. Jag hoppas bara att rätt personer gör det.
Jag vet inte om jag är känslig just nu för att jag är sjuk eller om det är för alla tårar som föll igår på skolavslutningen och festen vi hade på kvällen. Men jag som har varit så oroliga för sommarn vill helst inte börja den såhär. Men det är inget jag kan göra något åt, tyvärr. Så jag ska försöka göra det bästa av det och bita ihop.
Under våren har det hänt mycket. Jag har hittat hopp om en väg ur en jobbig del av mitt liv. Jag var så glad att jag kände att jag var påväg mot det bättre. Men det goda gav det onda så jag fick stiga in i en ny jobbig tid. Jag var och är fortfarande så rädd att möta det jobbiga. Jag vill inte göra det igen. Kanske därför jag tjatar, kanske därför jag inte vågar släppa det. Även fast jag själv mer och mer säger att jag ska släppa det. Men hur kan man släppa något man har älskat så mycket, något som har betytt så mycket. Kanske handlar om att leva i nuet och se vad faktumet gör mot dig idag och att det kanske inte är vad du behöver längre. Jag behöver inte dig längre.
(Jag bildbombar senare idag när jag laddat in alla bilder i datorn.)

tack och god natt.

Det är sinnessjukt. Imorgon klockan 12.00 har jag gått ut grundskolan. Allt kommer förändras inget kommer bli sig likt va det en gång var. Men en sak jag vet är att det här inte är slutet. Bara en milstolpe som måste passeras. Jag hinner inte skriva särskilt mycket. Det är en stor dag imorgon och jag har fortfarande inte koll på dygnet efter tältningen där vi kröp till sängs och somna ganska sent (aldrig). Men jag lovar att berätta varenda liten detalj om allting när jag har tid. Nu säger jag bara tack och godnatt.

check in.

Tisdag:
- Klassensdag
- Bus med tjejerna
- Äta
- Packa
- Tälta på skolan
Onsdag:
- Fotbollsdag
- Bada
- Middag på skolan
Torsdag:
- Ledig!!
Fredag:
- Skolavslutning
- Luncha med familjen
- Hemliga festen
Lördag:
SOMMARLOV!!

Beyoncé - Run the world.

Pyntar min blogg med lite girlpower för herre min skapar va den tjejen kan dansa!

i just want you to know.


6 juni 2011.

Hemma från landet. Skönt att åka dit och slappa lite. Sommarn är verkligen här nu. Känns som att den här sommarn kommer ändra på mycket. Jag är lite nervös men samtidigt känner jag ett pirr i magen på att få satsa järnet och att det här kommer bli en grym sommar. Hoppas allt är bra med er!

5 juni 2011.

Sitter ute med en lite för varm tekopp i handen. Borde egentligen packa. Jag och mamma sticker till landet över natten för att slappa och koppla av lite. Är hur trött som helst efter gårdagens festligheter. Jag känner mig trött, fundersam, ledsen, glad, förundrad, orolig, lycklig. Hur får man plats att vara allt det där på samma gång?? Jag ska klura på det när jag sitter på saltstänkta klippor och tittar ut över Bohusläns vackra landskap. Synes!

Håkan Hellström 4 juni 2011.

Jag kan inte riktigt förklara vilken magisk energi det var när Håkan Hellström startade sin konsert på slottsskogsvallen igår med Dom där jag kommer ifrån. Jag tror aldrig i hela mitt liv jag varit så stolt att jag kommer från den här fantastiska staden. Vi stod där och sjöng, svettades och skrek. Jag var omringad av vänner jag älskar och kände i hela kroppen att livet ändå är riktigt jävla bra. Vi stod i mitten kanske tre meter från staketet. Jag hade Håkan freaking Hellström fem meter ifrån mig. Det var stört vilken underbar konsert det blev.
När han drog på med andra låten som var Kom igen Lena letade jag snabbt upp Julias hand och tittade på henne och log för nästan 15 års vänskap. Tårarna var när men istället för att gråta skrattade vi som aldrig förr. Den sången har följt oss sedan sju års ålder då vi stod och sjöng den på en gammal karaoke-maskin. Då babblade vi på och nynnade nästan bara melodin. Nu kunde vi ord för ord och skrek ut dom i den svettiga luften. Som Julia citerade efteråt: Vilket perfekt slut inför en ny början.
Dumt nog lämnade jag ifrån mig min kamera till min kompis mamma som körde oss för dom hade sagt att det var förbjudet att fota. Jag missade den lilla detaljen att det endast var systemkameror som inte var tillåtet. Så det blev inga bilder, men det blev sjukt mycket fina minnen.
Bilden är från GPs hemsida och är tagen av Nicklas Elmrin.

till håkan.

Jeansjacka - H&M  Linne - H&M  Jeansshorts - Weekday

(Har med min Håkan-tröja i väskan ifall men det är så jäkla varmt så kommer typ svettas ihjäl i den)

16 år men fortfarande lika underbar.

Nyblivna 16-åringen Johanna!
Kvällen bjöd på mycket skratt, inte lika mycket gråt, kärlek till alla mina vänner och massa god mat. Just för kvällen försökt vi att inte tänka allt för mycket på framtiden då vi alla kommer gå ganska så skilda vägar men just för igår var jag helt säker på att det inte var sista gången vi sågs. Nu sticker jag, Julia, Johanna och Sarah in på Håkan Hellström. Det ska bli hur kul som helst. Ska försöka fota så mycket jag kan så jag lägger upp bilder senare eller kanske imon. Kram!!

out in the sun.

Hallå på er! När jag vaknade upptäckte jag att min förkyldning blivit ännu värre, inte kul med det här vädret. Men nu mår jag bättre så jag och syrran ligger ute och steker i trädgåren. Grannarna har precis satt upp en gunga och jag måste vara lite barnslig och säga att den verkligen är skit kul. Fotade syster och mini-granne. Sticker till stan snart för att fixa lite inför kvällens festligheter då Johanna fyller 16 år! Vi hörs, kram!

bekräftelse.

Min vår har varit härlig. Jag älskar våren. Bästa tiden på året! Men min vår fick ett stopp och jag bara föll. Jag landade hårt och det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Jag överdriver inte för att få dramatik utan det var hur det här såg ut för mig. Sen är det här en helt annan sak från vissa andras perspektiv.
Ända sedan det hände har jag sökt bekräftelse på att det som tidigare var inte var någon lögn. Att allt var som förut men ändå inte. Jag hade accepterat omständigheterna så det ända jag väntade på var ett svar. Det spelade ingen roll hur många frågor jag ställde eller vem jag än fråga för jag fick aldrig min bekräftelse.
Bekräftelsen jag sökte kom inte ur rätt persons mun men igår var första gången på två, nästan 7 månader, som jag fick bekräftelse på att livet inte var skit. Att allt som hänt varit äkta även fast det sluta som det gjorde. Det handlar egentligen inte om vems sida folk står på men jag vill att någon äkta människa i den här världen förstår det här. Jag vet egentligen att du också förstår men att du bluffar för att få leva ett fritt liv.
Jag har fått orden mot mig som "släpp det", "det kommer aldrig vara som förr", "sluta tänk på det", "hur lång tid ska det ta för dig att komma över det?". Då handlar alla mina mot frågor om bekräftelse. När ska jag få bekräftelsen på att jag inte har fel, för jag vet 100% säkert att jag inte har fel. Jag är ingen särskilt envis person men vet jag någonting så blir jag väldigt ledsen om folk viftar bort min röst. Det är inte konstig att jag inte kan släppa det, det är inte konstigt att jag inte kan sluta tänka på det och det är inte ett dugg konstigt att jag inte kan komma över det. Jag kan inte lämna någonting bakom mig som framstår som en lögn när jag vet att det inte är det.
Min irritation beror på din feghet. Mitt tjat grundar på min rättvisa. Mina tårar består av besvikelse.

020611

Sovmorgon. Långpromenad med hunden. Två par skor från Bianco. Sprungit 7 km. Ätit god middag. Nu blir det mys med mamma och tekoppen framför en bra film.

what you were is how you care.

Topp - Gina tricot  Jeansshorts - Weekday

good night sweet heart good night.

Kul att min granne hittat volymknappen till sin sterio och spelar dunka, dunka på högsta volym med världens bas som tränger in i mina väggar till sömn. Ögon locken håller på att stängas med jämna mellanrum men kroppen är inte riktigt med. Ibland känns det som jag har hunger på livet och ibland känns den känslan bara stressande. Jag behöver vila men jag blir stressad av att vila för att jag inte hinner med allt.

Jag slutar skolan och en vecka sen är jag ledig. Det känns ju som om jag borde se fram emot det. Men så länge det där lilla problemet finns där den lilla delen av mitt liv finns där så blir jag bara stressad och måste ordna allting innan jag går. Kom på att denna mening hade två meningar. Två problem. Som båda är 50% risk att jag blir besviken på.
Nu har basen lagt sig så jag ska väll följa dess exempel. Sov gott alla nattugglor. Få en fin och förhoppningsvis ledig torsdag. Kram!

010611

Stekte med tjejerna på Johannas altan. Det blev ananas i stora lass!
Plus kärleksmums (är besatt av det!)
Sen vandrade vi iväg för grillkväll med klassen.
Sen blev det massa bilder på den sjukt lyckade kvällen. Kommer verkligen sakna min klass. Det här var typ första (och antagligen sista) gången vi umgåtts allihopa utanför skolan frivilligt och det blev förvånandsvärt trevligt. Alla tog fram sin bästa sida och vissa sidor som man aldrig sett förut. Mycket kärlek till dom! Nu är det ledigt i dom 5 närmaste dagarna som kommer bestå av:
- Steka.
- Slappa.
- Fira Johannas 16 års dag.
- Gå på Håkan Hellström!! (pirr i magen av bara tanken!!)
- Planera midsommar.
- Och massa annat smått och gott.

RSS 2.0